24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Kabar Breaking Kazakhstan Warta Breaking Kyrgyzstan News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking Uzbekistan Maneka Warta

Penerbangan Air Astana Resume menyang Uzbekistan lan Kirgistan

Air Astana ing Kazakhstan nerusake sawetara operasi penerbangan domestik
Air Astana

Air Astana wiwit mbukak maneh jaringan Asia Tengah kanthi penerbangan saka Almaty menyang Tashkent, ibukutha Uzbekistan, sawise dilanjutake tanggal 11 September 2020 lan menyang Bishkek, ibukutha Kyrgyzstan, diwiwiti tanggal 20 September 2020. Layanan Tashkent wiwitane bakal digunakake seminggu sepisan ing dina Kemis. Penerbangan Bishkek bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu ing dina Selasa lan Minggu kanthi sambungan ing Almaty kanggo layanan Seoul, Korea.

Penerbangan dioperasikake nggunakake pesawat kulawarga Airbus kanthi wektu penerbangan udakara 1 jam lan 30 menit metu saka Almaty menyang Tashkent lan 55 menit menyang Bishkek.

Maskapai iki wis diwiwiti maneh ing kutha-kutha Seoul, Dubai, Frankfurt, Amsterdam, Kyiv, Istanbul, Antalya, lan Tashkent. Penerbangan menyang Georgia (Tbilisi lan Batumi) wis dibatalake wulan Juli, Agustus, lan September amarga nutup ruang udara.

Mung warga negara sing Kazakhstan wis nerusake penerbangan langsung lan sing wis diidini Komisi Inter-Pamrentah Kazakhstan sing bisa mlebu wilayah Kazakhstan sajrone watesan karantina. Para pejabat sadurunge ngidini penerbangan bisa diterusake maneh karo sawetara negara, kalebu Turki, China, Korea Selatan, Thailand, Georgia, lan Jepang. Resume penerbangan luwih lanjut bakal ditindakake kanthi fase. Ora ana watesan babagan penerbangan internasional sing direncanakake.

Rezim mlebu, nginep, lan budhal bebas visa saka Kazakhstan ditanggepi kanggo warga sawetara negara manca nganti tanggal 1 November 2020 sesuai karo Resolusi Pamrentah Kazakhstan. Kanggo rincian liyane klik kene utawa hubungi Kedutaan Besar Kazakhstan lokal.

Kanggo mbantu ngontrol panyebaran virus corona COVID-19, Air Astana nyaranake supaya kabeh penumpang penerbangan internasional sing mangkat saka Kazakhstan nindakake tes PCR COVID-19 sajrone 96 jam mangkat (sajrone 48 jam budhal menyang Korea lan Jerman). Penumpang sing nampa asil tes positif ora kudu lelungan lan bisa Booking tiket maneh tanpa paukuman.

Nganyari babagan peraturan kesehatan lan karantina yaiku kasedhiya ing kene.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.