Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Hotel & Resor Warta Mewah wong Rilis pers News Wire Plancongan Maneka Warta

Santiburi Koh Samui nunjuk manajer umum Swiss

Pilih basa sampeyan
Santiburi Koh Samui nunjuk manajer umum Swiss
swissg
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Santiburi Koh Samui, mundur pantai sing apik lan pengalaman ing pantai sisih lor Samui, wis milih Pak Alexandre Frenkel dadi General Manager anyar, wiwit tanggal 1 Agustus 2020.

Hotel hotel Swiss sing trampil banget karo pengalaman meh telung dekade, Alexandre wis kerja bareng hotel lan resor terkemuka ing limang negara. Dheweke uga ngerti babagan sektor hotel Thailand, sajrone 16 taun suwene urip lan makarya ing Kerajaan kasebut.

Takdir manawa Alexandre bakal dadi ahli perhotelan; dheweke lair lan gedhe ing hotel kulawarga 24 kamar ing deso cedhak Geneva, ing Swiss kelairan. Amarga wis ngerti babagan industri wiwit cilik, dheweke melu ing Ecole Hôtelière de Lausanne sing bergengsi lan lulus kanthi Diploma Manajemen Hotel & Restoran. Wektu formatif ing uripe uga cocog karo ekspos pertama Alexandre babagan budaya Thailand, nalika dheweke dadi magang ing tilas Phi Phi Palm Beach Resort ing taun 1990.

Tahap awal karir profesional Alexandre digunakake karo Hilton, nalika dheweke kerja wiwit dadi Agen Penjualan Reservasi dadi Manajer Kantor Depan, lan pungkasane dadi jabatan senior Direktur Operasi lan Direktur Pengembangan Bisnis ing Hilton Beijing. Banjur dheweke bali menyang Thailand karo Amari / Onyx Hospitality Group, nggayuh peran Manajer Umum kaping pisanan ing taun 2006. Dheweke wiwit ngatur sawetara properti terkemuka ing Bangkok, kalebu Centara Watergate Pavillion Hotel.

Sajrone karir, Alexandre melu pengambil alih, rebranding, rong renovasi, lan pambuka rong spa liyane. Dheweke dadi anggota aktif SKAL International, Kamar Dagang Swiss-Thai, lan Swiss Society Bangkok, lan nganggo enem basa: Inggris, Thai, Prancis, Jerman, Italia lan Jepang.

Alexandre saiki nggawa bakat lan keahliane ing Santiburi Koh Samui, salah sawijining resor paling misuwur ing Thailand. Dumunung ing 23 hektar godhong tropis ing pesisir sisih lor Samui, kanthi pantai berpasir sepanjang 300 meter, papan perlindungan ing pinggir segara iki nduweni koleksi suite lan vila kolam renang sing wiyar, limang papan kuliner, lan fasilitas olahraga lan hiburan. Iki kalebu kolam renang sing dawane 50 meter, Pusat Olahraga sing lengkap, lapangan tenis banjir, Water Sports Center, Camp Junior Panya & Yim lan Lèn Spa. Klub Desa Santiburi Samui lan lapangan golf adohake. Santiburi bubar ngenalake The Reserve, konsep eksklusif "resor ing resort" sing kalebu 19 Grand Reserve Pool Villas sing mewah.

Atribut lan fasilitas sing luar biasa iki mbantu Santiburi entuk penghargaan "Best of the Best" saka TripAdvisor kanggo taun 2020, sing dadi 1% hotel lan resort paling dhuwur ing saindenging jagad.

"Aku seneng gabung karo Santiburi, resor legendaris sing ngrintis konsep keramahan mewah Thailand ing Koh Samui lan ing endi alam lan privasi mesthi nggawe peran penting kanggo sukses. Wis melu sektor hotel Thailand udakara rong dekade, aku seneng banget kepiye resor kulawarga sing misuwur iki terus nyipta semangat lan tetep ana ing inovasi utama, bubar karo peluncuran The Reserve lan Lèn, sing unik program kegiatan lan dolan-dolan. Aku ngarep-arep bisa nggawa Santiburi menyang jaman anyar sing nyenengake, ”ujare Alexandre Frenkel, General Manager anyar Santiburi.

Santiburi saiki nampani tamu bali menyang Koh Samui lan ngirim pengalaman eksklusif, kabeh sejajar karo "normal anyar" lelungan sing aman lan adoh saka sosial. Resor kasebut wis ngenalake macem-macem langkah-langkah kesehatan lan higienis pencegahan, lan wis disertifikasi dening Menteri Kesehatan Thailand lan menehi sertifikat Administrasi Keamanan lan Kesehatan (SHA) Amazing Thailand dening Otoritas Pariwisata Thailand.

"Aku seneng banget nampani Alexandre menyang Santiburi lan S Hotels & Resorts. Manajemen hotel ora mung kerjaan; minangka panggilan sing mbutuhake akeh atribut khusus, kalebu semangat, intuisi lan dedikasi. Alexandre nggabungake kabeh kualitas kasebut kanthi ilmu lokal sing jero, sawise meh 20 taun urip lan makarya ing Thailand. Kanthi rekam jejak sing wis kabukten, aku ora bisa mikir sapa wae sing luwih apik sing bakal dadi resort mewah iki. Iki minangka tantangan kanggo lelungan global, nanging aku duwe kapercayan lengkap marang tim kita kanggo terus nggawe pengalaman tamu sing ora ana tandhingane, saiki lan mbesuk, "ujare Dirk De Cuyper, Chief Executive Officer, S Hotels & Resorts.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.