24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Lufthansa: 15 tujuan musim panas sing anyar saka Frankfurt ing 2021

Lufthansa: 15 tujuan musim panas sing anyar saka Frankfurt ing 2021
Lufthansa: 15 tujuan musim panas sing anyar saka Frankfurt ing 2021
ditulis dening Harry S. Johnson

Lufthansa terus-terusan ngembangake penawaran penerbangan menyang tujuan wisata lan plancongan saka Frankfurt. Sajrone Musim panas taun ngarep ing taun 202115, tujuan sing cerah sing apik banget kanggo para plancongan saiki kasedhiya kanggo pesenan. Fokuse kanggo Yunani (Corfu, Chania / Crete, Mykonos, Kos, Kavala / Thrace lan Preveza / Peloponnese). Tujuan liyane sing apik ing program kasebut yaiku ing Spanyol (Jerez de la Frontera, Kepulauan Canary lan Tenerife bakal dilanjutake wiwit musim salju), Mesir (Hurghada), Siprus (Paphos), Kroasia (Rijeka), Italia (Lamezia Terme), Tunisia (Djerba ) lan Bulgaria (Varna).

Wektu budhal lan tekan tujuan sing apik kanggo para plancongan: Mangkat saka Frankfurt dijadwalake wayah esuk lan bali menyang metropolis Utama Frankfurt ing wayah sore.

"Ora ana sadurunge, kita kalebu akeh tujuan plancongan anyar ing program iki. Iki minangka tanggepan kanggo panjaluk para pelanggan. Panjaluk plancongan lan plancongan mbalekake luwih cepet tinimbang lelungan bisnis. Karo Lufthansa, kita wis duwe keahlian sing hebat lan wis dawa ing penawaran turisme lan saiki bakal ngembangake iki minangka strategi, "ujare Harry Hohmeister, anggota Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG.

Kanthi nggunakake nganti limang pesawat tambahan, perusahaan kasebut bakal nawakake udakara 70 sambungan mingguan menyang 29 tujuan wisata murni, 15 luwih akeh tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur. Tujuane Lufthansa yaiku kanthi aktif mbentuk masa depan pariwisata. Iki minangka fokus strategis sadurunge Covid-19 pandemi. Wiwit awal Juli 2019, Lufthansa wis nawakake akeh tujuan wisata liyane.

Penerbangan kasebut bisa dipesan wiwit dina iki, tanggal 16 September. Pesenan awal duwe kaluwihan. Iki amarga penerbangan musim panas 2021, sing dituku nganti tanggal 31 Desember 2020, banjur bisa dipesen maneh kaya sing dikarepake kanthi gratis. Biaya tambahan bisa ditindakake yen, contone, kelas pesenan asli ora kasedhiya maneh nalika pesenan maneh menyang tanggal utawa tujuan sing beda.

 

Tujuan anyar musim panas 2021 kanthi rinci:

Corfu (CFU) Rong pesawat mingguan Wiwitan: 4 April
Chania (CHQ) Telung penerbangan mingguan Wiwitan: 1 April
Djerba (DJE) Siji pesawat minggon Wiwitan: 3 April
Hurghada (HRG) Siji pesawat minggon Wiwitan: 3 April
Mykonos (JMK) Rong pesawat mingguan Wiwitan: 4 Mei
Kos (KGS) Telung penerbangan mingguan Wiwitan: 2 April
Kavala (KVA) Rong pesawat mingguan Wiwitan: Mai 4
Gran Canaria (LPA) Rong pesawat mingguan Suwene Mangsa
Paphos (PFO) Rong pesawat mingguan Wiwitan: März kaping 29
Preveza (PVK) Rong pesawat mingguan Wiwitan: Mai 2
Rijeka (RJK) Siji pesawat minggon Wiwitan: Mai 8
Lamezia Terme (SUF) Rong pesawat mingguan Wiwitan: 3 April
Tenerife (TFS) Rong pesawat mingguan Suwene Mangsa
Varna (VAR) Rong pesawat mingguan Wiwitan: Mai 1
Jerez de la Frontera (XRY) Rong pesawat mingguan Wiwitan: März kaping 28
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.