Ngeculake Warta Arab Saudi Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Arab Saudi dadi Pusat UNWTO kanggo 13 Negara

Arab Saudi dadi pusat UNWTO kanggo 13 negara
saudi1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) wis nyetujoni panyiapan kantor regional ing Riyadh, Arab Saudi kanggo nyengkuyung tuwuhing sektor pariwisata Wétan Tengah amarga pulih saka viruscorona pandhemen.

Menteri Pariwisata Ahmed Al-Khateeb ujar manawa anggota Dewan Eksekutif UNWTO wis nyetujoni langkah kanggo nggawe kantor kasebut sajrone sesi Dewan Eksekutif ing Georgia. Kantor kasebut bakal ngliputi 13 negara ing wilayah kasebut lan bakal dadi platform kanggo nyipta pertumbuhan jangka panjang kanggo sektor kasebut lan pengembangan modal manungsa ing sektor pariwisata lan pariwisata ing wilayah kasebut.

Kantor kasebut uga bakal nyakup Pusat Statistik khusus sing tujuane dadi panguwasa utama statistik pariwisata ing wilayah kasebut.

Pengumuman kasebut digawe minangka asil saka kemitraan sing wis suwe ing antarane Kementerian Pariwisata lan UNWTO, sing gabung karo upaya sajrone krisis kesehatan global kanggo njupuk peran utama kanggo mbentuk strategi pemulihan sektor pariwisata lan pariwisata, sing wis kena angel amarga kelambatan ekonomi.

Iki adhedhasar kepemimpinan Menteri Pariwisata, sing wis makarya ing saindhenging Presiden G20 Saudi kanggo nggawe tanggapan terkoordinasi kanggo pandemi, kanthi kemitraan karo industri pariwisata.

Bubar iki, Al-Khateeb ngumumake manawa Dewan Menteri wis menehi kesempatan kanggo Menteri Pariwisata mbukak kantor regional UNWTO ing Riyadh uga nggawe akademi global kanggo pelatihan pariwisata.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.