Awards Warta Breaking Travel Breaking News US budaya tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Asosiasi Pariwisata Asli India Amerika Alaska ngakoni tujuan kesukuan sing paling apik

Pilih basa sampeyan
Asosiasi Pariwisata Asli India Amerika Alaska ngakoni tujuan kesukuan sing paling apik
Asosiasi Pariwisata Asli India Amerika Alaska ngakoni tujuan kesukuan sing paling apik
ditulis dening Harry S. Johnson

The Asosiasi Pariwisata Asli India Amerika Alaska (AIANTA) ngakoni tujuan kesultanan paling apik lan pimpinan industri pariwisata ing program Tahunan Industri Orang Cukup sing cukup tahunan. Para penghargaan dianugerahi tanggal 16 September 2020, sajrone Konferensi Pariwisata India Amerika kaping 22 taun - konferensi virtual organisasi kaping pisanan. Pengakuan tahunan menehi penghargaan kanggo pimpinan industri ing telung kategori: Tujuan Suku Taun, Pengalaman Warisan Budaya Paling Apik lan Keunggulan ing Layanan Pelanggan, uga ngrayakake Profesional Industri ing Taun iki.

"Kita seneng banget menehi Anugrah Industri Wong Cekap kanggo papat pamenang penghargaan pinunjul sing makili pariwisata India paling apik," ujare Sherry L. Rupert, CEO AIANTA. "Kabeh pamenang penghargaan lan nominasi nggawe karya apik banget kanggo promosi pariwisata warisan budaya ing Negara India lan kita ucapkan selamat."

Tujuan Suku Taun dianugerahi Bangsa Cherokee. Omah enem museum, kalebu Museum Sejarah Nasional Cherokee anyar, sing dibukak taun kepungkur. Cherokee Nation wis nampa akeh penghargaan industri paling dhuwur.

Festival India Arizona entuk penghargaan Pengalaman Warisan Budaya Paling Apik. Acara antar suku kasebut nampilake omah tradisional, lagu lan joget, uga crita, crita, panganan asli lan seni lan kerajinan.

Cherokee Nation uga entuk posisi paling dhuwur ing Exclusive in Customer Service, sing dianugerahi Linda Taylor, sing wis mbantu ngatur tujuan budaya Cherokee Nation Business, kalebu Cherokee Nation Gift Shop, meh telung dekade.

AIANTA uga wis ngurmati juara pariwisata suku utama wiwit taun 2012 liwat penghargaan Industri Profesional Taun, sing taun iki dianugerahi Bonnie Sprague (Suku India Saginaw Chippewa), manajer umum Soaring Eagle Waterpark. Sprague entuk penghargaan penghargaan layanan pelanggan sajrone karir, kalebu penghargaan warga luar biasa taun saka Mt. Kamar Dagang sing Nyenengake awal taun iki.

Nominasi Nomer Industri Wong Apik sing cukup kanggo AIANTA kudu memenuhi standar minimal kanggo saben kategori lan uga ngupayakake misi AIANTA kanggo netepake, ngenalake, tuwuh lan nyengkuyung pariwisata India Amerika, Asli lan Native Native Amerika sing ngurmati tradhisi lan nilai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.