Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Industri Hospitality Warta Industri Rapat wong tanggung jawab Pariwisata Singapur Maneka Warta

Simposium Pemuda PATA 2020: Nguatake para pemuda kanggo masa depan

Simposium Pemuda PATA 2020: Nguatake para pemuda kanggo masa depan
Simposium Pemuda PATA 2020: Nguatake para pemuda kanggo masa depan
ditulis dening Harry S. Johnson

Simposium Pemuda PATA sabanjure, kanthi tema 'Masa Depan Perjalanan', bakal ditindakake bebarengan karo PATA Travel Mart Mart 2020. Simposium Pemuda taun iki wis dirancang minangka seri papat bagean sing ditindakake wiwit tanggal 22-25 September.

Acara kasebut diatur dening Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) bekerjasama karo Universitas Leshan Normal kanthi dhukungan saka Biro Pengunjung Guam, iFree Group, MAP2 Ventures, Myriad International Marketing, lan Talent Basket.

"Simposium Pemuda PATA taun iki dirancang kanggo nyedhiyakake profesional turisme generasi anyar kanthi wawasan industri, kesempatan mentor lan inspirasi peer-to-peer. Kajaba iku, kita wis ngatur panel ahli HR sing akeh panjaluk saka merek sing dikepengini supaya menehi saran babagan cara golek kerja sabanjure, utamane sajrone lingkungan saiki, "ujare Duta Besar Pemuda PATA, Ibu Aletheia Tan. "Kita matur nuwun sanget kanggo Universitas Leshan Normal amarga dhukungan kanggo acara kasebut lan pangembangan para pemimpin pariwisata sesuk."

"Simposium Pemuda PATA minangka kesempatan sing cocog kanggo para profesional turisme sing enom sinau saka pimpinan saiki, nanging uga sing luwih penting, pamimpin lan pihak sing duwe kepentingan industri bisa ngrungokake masa depan industri - para pemudha dhewe. Mula, Simposium Pemuda dirancang kanggo miwiti obrolan sing konstruktif lan nggampangake kolaborasi lintas budaya supaya bisa nggawe pariwisata lan pariwisata sing luwih tanggung jawab, kalebu lan berkelanjutan, "tambah CEO PATA Dr. Mario Hardy.

Pérangan pisanan Simposium Pemuda, "Masa Depan Pariwisata", dibukak kanthi pidato intine sing dikepengini dening Pak Hafizuddin Haslir, Manajer Pengembangan Bisnis Regional, Euromonitor International tanggal 22 September jam 1200-1300 (GMT + 8). Haslir bakal menehi presentasi babagan "Travel 2040: Keberlanjutan lan Transformasi Digital minangka Pemandu Pemulihan", lan njelajah kepiye industri kudu melu kasunyatan sing lelungan kaya sing kita ngerteni wis rampung. Dheweke uga bakal menehi wawasan babagan prospek paling anyar babagan permintaan pariwisata global lan pengaruhe ing lelungan, tren lelungan mbesuk, lan teknologi berkelanjutan anyar sing bakal ngganggu lan ngrubah industri kasebut. Sesi iki mbukak kanggo umum.

Bagean kapindho lan katelu saka Simposium Pemuda PATA, Sesi Pembimbing, lan Diskusi Meja Babak Babagan Siswa, mung nganggo undhangan pribadi. Sesi Mentorship negesake 19 mentor saka macem-macem sektor industri karo perwakilan saka Myriad International Marketing, Guam Visitors Bureau, Khiri Reach, TTG Asia, Catalonia Tourism Board lan International Air Transport Association (IATA).

Diskusi Meja Babak Bab Siswa nyedhiyakake kesempatan kanggo Para Pemuda PATA kanggo nampilake proyek semangat wiwit Taun Akademik 2019 - 2020. Sajrone sesi iki, pembelajaran lan inspirasi peer-to-peer paling dhuwur karo para pemuda saka saindenging jagad sing makili kolega, universitas. lan tujuan ing panggung internasional.

Sajrone bagean kaping papat lan pungkasan saka Simposium Pemuda, kedadeyan tanggal 25 September 2020 jam 1200-1300 (GMT +8), Pakar SDM Orapin Musiknavabutr saka Grup Hotel Minor; Pinky Tan saka VISA Worldwide, lan Savitri Meyer saka Agoda, bakal miwiti diskusi panel babagan "Entuk Pakaryan ing Dunia Pasca-COVID-19". Sesi iki bakal nyinaoni tantangan lan kesempatan sing diadhepi para pemudha, uga kepiye pekerjaan pariwisata bakal diadaptasi ing mbesuk, katrampilan apa sing diprediksi bakal dikarepake, lan katrampilan kaya apa.

Simposium Pemuda PATA diatur dening Duta Pemuda PATA, Ibu Aletheia Tan, minangka bagean saka program Pemuda PATA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.