Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Air Canada nawakake asuransi COVID-19 gratis kanggo para wisatawan internasional

Air Canada nawakake asuransi COVID-19 gratis kanggo para wisatawan internasional
Air Canada nawakake asuransi COVID-19 gratis kanggo para wisatawan internasional
ditulis dening Harry S. Johnson

Air Canada dina iki ngumumake manawa kalebu gratis Covid-19 asuransi medis & karantina darurat kanggo pelanggan sing nduweni pesenan penerbangan internasional. Jangkoan kasebut, kasedhiya kanggo pesenan anyar sing digawe ing Kanada wiwit tanggal 17 September nganti 31 Oktober 2020, kalebu, nyedhiyakake asuransi medis lan karantina darurat sing dirancang kanggo menehi kapercayan marang para pelanggan nalika memesan penerbangan lan lelungan menyang luar negeri.

"Ing Air Canada, kita ngerti manawa ana wong sing duwe lelungan pribadi, kulawarga lan bisnis. Kanggo menehi kapercayan sing luwih gedhe nalika nindakake, kita wis nggunakake Manulife kanggo nawakake kabeh asuransi darurat medis & karantina COVID-19 warga Kanada nalika padha pesen penerbangan plancongan-plancongan kanggo plancongan njaba Kanada. Digabungake karo protokol bandara biosafety sing misuwur ing industri, kalebu Air Canada CleanCare +, lan kebijakan rebooking sing fleksibel, para pelanggan bisa yakin manawa nalika nggawe pesenan lan lelungan karo Air Kanada, keamanan lan kesejahteraan dadi prioritas utama, "ujare Lucie Guillemette , Wakil Presiden Eksekutif lan Kepala Pegawai Komersial ing Air Canada.

Sertifikat Asuransi Medis Darurat Manulife COVID-19 ("Rencana") kasedhiya kanggo pesenan internasional, tur liwat-bali digawe ing Kanada antara tanggal 17 September lan 31 Oktober 2020, kalebu, kanggo lelungan rampung tanggal 12 April 2021. Yen , nalika ing luar negeri, pelanggan nyoba positif kanggo COVID-19, Rencana kasebut bakal nyedhiyakake jangkoan pelanggan sing kalebu:

Nganti CDN $ 200,000 saben diasuransiake kanggo biaya medis perawatan COVID-19.

Nganti CDN $ 150 saben wong saben dina kanggo biaya karantina (dhaharan + akomodasi); Nganti CDN $ 300 saben kulawarga saben dina maksimal 14 dina.

Nganti CDN $ 500 kanggo biaya sing ana gandhengane karo omah nalika menehi saran saka pamrentah Kanada wiwit saka Level 3 nganti Level 4 nalika lagi dituju.

Rencana kasebut kasedhiya kanggo kabeh warga Kanada, tundhuk karo syarat eligibility, lan ditulis dening Perusahaan Asuransi Jiwa Manufaktur, panyedhiya asuransi lelungan paling gedhe ing Kanada. Iki minangka jangkoan geografis sing paling jembar sing dilebokake maskapai Kanada kanggo warga Kanada, kalebu saben tujuan internasional sing dilayani Air Canada.

Air Canada uga bubar ngumumake manawa pelanggan sing Booking karo Vacations Air Canada bakal ditawani Rencana Cakupan lan Bantuan COVID-19 sing diwenehake Allianz tanpa biaya tambahan sing dirancang kanggo nutupi biaya medis lan karantina darurat yen COVID-19 dikontrak nalika lelungan. Kasedhiya kanggo kabeh pelanggan sing nduweni pesenan paket Penerbangan Kanada kanggo lelungan nganti 30 April,

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.