24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Mbangun maneh Rwanda Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

RwandAir miwiti maneh penerbangan London lan Brussels

RwandAir miwiti maneh penerbangan London lan Brussels
RwandAir miwiti maneh penerbangan London lan Brussels
ditulis dening Harry S. Johnson

RwandAir bakal nerusake penerbangan menyang lan saka London lan Brussels menyang Kigali wiwit tanggal 3 Oktober 2020, nalika mbukak maneh jaringan penumpang.

Resume layanan Eropa bakal ndeleng operator utama Afrika ngalih operasi ing Inggris Gatwick London, kanthi penerbangan komersial menyang ibukutha Rwandan saiki budhal Heathrow London kanggo pisanan.
Layanan RwandAir sing wiwitan saka Kigali menyang Brussels lan London Heathrow bakal mangkat tanggal 3 Oktober jam 1:00 wektu lokal lan ngoperasikake nggunakake pesawat A330 kembar.

Penerbangan wiwitane bakal diwiwiti kanthi kaping pindho saben minggu, sadurunge nambah nganti kaping telu saben minggu wiwit tanggal 25 Oktober, nyambungake maneh Inggris karo Rwanda kanggo operasi kargo penumpang lan kritis.

Yvonne Manzi Makolo, CEO RwandAir, ujar: "Saiki larangan lelungan lan larangan wis santai, kita bisa maneh mabur menyang London lan Brussel, lan ngarepake para pelanggan sing mabur saka Eropa bali menyang RwandAir.

"Kita wis ngoperasikake penerbangan kargo lan repatriasi saka London Heathrow sajrone pandemi lan saiki kita seneng ngoperasikake penerbangan penumpang sing wis dijadwalake kaping pisanan mlebu lan metu saka salah sawijining bandara utama Eropa.
"Langkah kasebut bakal nguntungake para pelanggan sing mabur menyang Heathrow saka kutha-kutha ing Inggris liyane sing pengin mabur kanthi lancar menyang Rwanda lan bagean liya ing Afrika. Ora luwih gampang tekan Kigali utawa kutha-kutha kayata Nairobi, Entebbe, Lusaka lan Harare kanggo penumpang sing lelungan saka London. ”

Wiwit tanggal 20 Maret nganti 31 Juli, RwandAir nundha kabeh penerbangan saka Rwanda, kajaba penerbangan mung pesawat menyang China, kanggo nggawa pasokan medis kritis kanggo nglawan pandemi COVID-19 uga kargo penting liyane.
Wiwit tanggal 1 Agustus, maskapai kasebut mboko sithik nerusake penerbangan komersial ing jaringan global, kalebu rute Afrika sing dipilih, uga sawetara tujuan jarak jauh kayata Dubai.

RwandAir wis kerja keras kanggo nyiapake para pelanggan bali saka saindenging jagad, lan wis nerbitake Pandhuan Kesehatan & Keselamatan Lima Langkah kanggo njamin sambutan sing aman lan aman ing kapal maneh.

Nalika ngrampungake operasine penumpang, RwandAir bakal terus njadwalake jadwal supaya tetep ditinjau, saengga bisa nanggapi permintaan pelanggan kanthi cepet lan tanggung jawab - uga kahanan COVID-19 sing owah kanggo lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.