Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Brasil nyetujoni Perjanjian Gabungan Delta lan LATAM

Brasil nyetujoni Perjanjian Gabungan Delta lan LATAM
Brasil nyetujoni Perjanjian Gabungan Delta lan LATAM
ditulis dening Harry S. Johnson

Delta Air Lines lan LATAM Airlines Group SA lan afiliasine ('LATAM') nampa persetujuan peraturan wingi kanggo Perjanjian Usaha Bersama trans-Amerika saka otoritas persaingan Brasil, Dewan Administrasi Pertahanan Ekonomi (CADE).

JVA sing diusulake antarane Delta lan LATAM, sing diwenehake menyang CADE tanggal 14 Juli 2020, disetujoni tanpa syarat, sawise evaluasi pertimbangan kompetisi gratis lan njupuk pengaruh ekonomi COVID-19 sing durung pernah ana ing industri maskapai. Iki minangka persetujuan pertama kanggo JVA antarane Delta lan LATAM wiwit ditandatangani ing Mei 2020.

JVA yakuwi nyambungake jaringan rute sing paling komplementer para operator lan nyedhiyakake pengalaman lelungan sing apik ing antarane Amerika Utara lan Amerika Selatan, sawise kabeh persetujuan peraturan dijamin.

"Iki minangka langkah penting ing proses persetujuan kanggo usaha patungan kita karo LATAM, sing bakal menehi pengalaman pelanggan lan jaringan mitra paling apik ing Amerika," ujare CEO Delta Ed Bastian. "Kaya Delta nggawe sumber daya sing penting kanggo mesthekake pelanggan yakin yen lelungan, kita tetep setya nggawa pelanggan kabeh keuntungan sing bakal ditawakake kemitraan karo LATAM."

"Nalika tetep fokus kanggo nyedhiyakake kapercayan marang para pelanggan supaya bisa mabur lan ngupayakake pamulihan penerbangan sing aman lan tanggung jawab ing Amerika Latin, kita ora bakal lali karo komitmen jangka panjang," ujare CEO Grup LATAM Airlines, Roberto Alvo. "Persetujuan CADE mung rong wulan minangka bukti bathi patungan kanggo para pelanggan lan Brasil, minangka langkah penting liyane kanggo nawakake konektivitas pelanggan sing luar biasa ing Amerika. Kita yakin manawa keuntungan sing padha bakal diakoni panguwasa persaingan ing negara liya. ”

Wiwit Delta lan LATAM ngumumake kesepakatan kerangka awal ing wulan September 2019, dheweke entuk sawetara tonggak tunjangan pelanggan kalebu: akumulasi / penebusan mil sing padha; mupangat elit timbal balik; codeshares ing rute sing dipilih; terminal bareng ing bandara hub; uga akses bebarengan menyang 35 lounge Delta Sky Club ing Amerika Serikat lan limang ruang VIP LATAM ing Amerika Selatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.