24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airport Breaking News Internasional News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika Sambutan Pembukaan Afrika Selatan

Dewan Pariwisata Afrika Sambutan Pembukaan Afrika Selatan
Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nampi langkah dening Afrika Selatan kanggo mbukak lelungan internasional wiwit tanggal 1 Oktober 2020. Presiden Afrika Selatan, Cyril Ramaphosa, ngumumake resmi kasebut ing dina Rebo.

Presiden nerangake manawa plancongan lan metu saka Afrika Selatan kanggo bisnis lan hiburan bakal diidini kanthi watesan negara-negara sing saiki ngalami infeksi COVID-19 sing akeh.

"Amarga Afrika Selatan minangka pusat strategis konektivitas menyang sisa bawana Afrika, langkah iki bakal menehi motivasi lan ningkatake negara-negara anggota supaya cocog karo lelungan lan pariwisata sing menehi kontribusi ekonomi kritis kanggo produk domestik bruto regional," ujare Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika.

ATB uga selaras karo inisiatif Uni Afrika menyang Pasar Transportasi Udara Afrika Tunggal (SAATM) minangka proyek unggulan Agenda 2026. Tujuan proyek iki yaiku nggawe siji pasar transportasi udara gabungan kanggo liberalisasi penerbangan sipil lan maju pembangunan ekonomi bawana. SAATM bakal muter peran utama kanggo nyambungake Afrika; promosi integrasi sosial, ekonomi, lan politik; lan ningkatake perdagangan lan pariwara intra-Afrika minangka asil. Iki bakal mengaruhi pendekatan integral sing kuat kanggo pangembangan ekonomi ing wilayah kasebut.

Ncube nambahake: "Kita meksa bawana Afrika supaya golek cara kanggo miwiti dagang luwih cepet tinimbang mengko supaya ora mandheg kerja lan nyuda pengangguran lan kemiskinan."

Sektor lelungan bisnis lan acara lan pariwisata wis proaktif kanggo mesthekake manawa standar protokol kesehatan lan keamanan publik khusus industri dikembangake lan diterapake kanthi tundhuk marang Seal Pariwisata sing luwih Aman program endorsemen. Sektor kasebut ngatur dhewe lan nyetel langkah-langkah lan protokol kesehatan lan keamanan masarakat.

Sing dibutuhake saiki yaiku komunikasi sing konsisten kanggo nyenengake para turis acara bisnis lan para plancong sing golek cara kanggo navigasi sing durung mesthi COVID-19.

"Kita ngajak negara-negara anggota kanggo koordinasi lan sinkronisasi upaya kanggo ngaktifake ekonomi bawana. Kita kudu fokus marang restorasi konsumen sing penting kanggo pemulihan pariwisata-ekonomi. Afrika kudu diwiwiti kanthi nggawe struktur lan kabijakan organisasi sing ngidini bawana bisa kolaborasi ing antarane kabeh pemain peran, "ing Dewan Pariwisata Afrika Kursi rampung.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.