24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

United Airlines ngluncurake layanan saben dina saka Newark menyang Istanbul

0a13_224
0a13_224
ditulis dening editor

NEW YORK, NY - United Airlines ngenalake layanan pertama kaline menyang Turki akhir minggu iki kanthi ngluncurake layanan nonstop saben dinane antara Bandara Internasional Newark Liberty lan Istanbul Ataturk Int

Print Friendly, PDF & Email

NEW YORK, NY - United Airlines ngenalake layanan pertama kaline menyang Turki akhir minggu iki kanthi ngluncurake layanan nonstop saben dina antara Bandara Internasional Newark Liberty lan Bandara Internasional Ataturk Istanbul, wiwit tanggal 1 Juli.

Penerbangan 904 dijadwalake mangkat menyang Newark Liberty saben dina jam 7:27 sore lan tekan Istanbul jam 12:20 awan dina sabanjure. Penerbangan bali, 905, dijadwalake mangkat Istanbul saben dina jam 1:55 sore lan tekan ing Newark jam 6:02 sore dina sing padha (saben wayah lokal). Wektu mabur yaiku sangang jam, 53 menit arah mangetan lan 11 jam, pitung menit mangulon.

"Kita seneng nambah Istanbul menyang jaringan rute global," ujare James Mueller, wakil presiden United, Sales Atlantik & Pasifik. "Pelanggan ing AS lan Turki bakal entuk manfaat saka pilihan lelungan kanthi layanan anyar iki."

Wiwitane, layanan kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Boeing 767-300 telung kabin, sing nduwe total 183 kursi - enem ing United Global First, 26 ing United BusinessFirst lan 151 ing United Economy, kalebu 67 kursi Economy Plus. Ing pungkasan musim panas iki, United ngrencanakake mabur rute iki kanthi Boeing 767-300 sing nembe dikonfigurasi, sing nduwe 30 kursi ing United BusinessFirst, 49 ing Economy Plus lan 135 ing Ekonomi. Pelanggan sing lelungan ing BusinessFirst ing pesawat sing ditingkatake iki, bakal nikmati kursi kasur rata, monitor layar sentuh 15.4 delivering sing ngirim konten audio / video sing padhang dikarepake, outlet listrik lan USB, jack iPod lan panganan lima kursus kanthi anggur apik. Pelanggan ing Economy Plus bakal entuk bathi luwih akeh tinimbang kursi liyane ing Ekonomi. Saben kursi Ekonomi Plus lan Ekonomi ing pesawat sing diupdate iki dilengkapi sistem hiburan infrontor layar sentuh 9,, lan kabeh baris Ekonomi duwe akses menyang outlet listrik.

Anggota United MileagePlus bisa entuk mil penghargaan kaping pindho nalika mbukak layanan anyar iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.