News

Pilot nolak AS nolak ngirim suku cadang menyang maskapai sing ora manusiawi

IranAir
IranAir
ditulis dening editor

Iran duwe sejarah kacilakan udara sing asring disalahake amarga pesawat tuwa lan perawatan kurang apik.

Print Friendly, PDF & Email

Iran duwe sejarah kacilakan udara sing asring disalahake amarga pesawat tuwa lan perawatan sing kurang apik. Armada Iran Air utamane kalebu pesawat Boeing lan Airbus, akeh sing tuku sadurunge Revolusi Islam negara kasebut ing taun 1979 sing nyebabake hubungan antara Teheran lan Washington.

Kapten Hooshang Shahbazi, sing dipuji media Iran minangka pahlawan, ujar manawa sanksi AS marang maskapai Iran "ora manusiawi" lan negesake manawa dheweke nglanggar konvensi internasional sing ditandatangani Amerika Serikat.

Pilot Iran iki, sing nuntun pesawat penumpang Iran Air Boeing menyang pendaratan darurat sing aman taun lalu sanajan wis rusak pendaratan ing ngarep, ngluncurake kampanye kanggo ngangkat sanksi barat sing matesi impor suku cadang pesawat sipil.

Sanksi AS ngalang-alangi Teheran kanggo nganyari pesawat Amerika sing umure 35 taun, lan bagean utawa pesawat Eropa angel banget diduweni. Iran saiki ngandelake pesawat Rusia, umume pesawat sing luwih lawas dibangun sadurunge tiba Uni Soviet, sing bagean-bagean kasebut luwih angel diganti.

Sanajan ana sawetara bukaan teknis kanggo operator Iran entuk suku cadang AS, kayata ndandani ing sanjabane Iran, prosedur lisensi lan pengawasan sing angel nggawe angel banget ditrapake. Kangge, maskapai penerbangan Iran, Iran Air, dikenani sanksi khusus AS taun lalu amarga dugaan hubungane karo militer.

"Kanggo nggayuh tujuan manungsa, ora kena ngancam nyawa manungsa," ujare Shahbazi, "Ana prekara sing ora bakal diancam, kayata manungsa, akses menyang obat, lan akses menyang panganan. Sanajan Perang Dunia I lan II, ora ana sanksi kasebut. ”

Ketenaran pilot kasebut asale saka manuver sing wani ditindakake ing Teheran ing wulan Oktober pungkasan, kanthi aman mung nggunakake roda mburi Boeing 727 sing mabur saka Moskow. Irung pesawat kasebut alon-alon mudhun ing tarmac ing detik pungkasan, pamindhahan darurat kasebut ngidini 94 penumpang lan 19 anggota kru bisa lolos.

"Angkat sanksi penerbangan. Ngluwari nyawa para penumpang. Wong-wong Iran ora luput, ”waca slogan ing situs web kasebut. Nganti saiki, 123,970 wong wis gabung karo petisi sing diluncurake.

"Presiden Obama tampil ing TV nalika preinan Taun Anyar Iran kanthi pesen kesetaraan, persaudaraan, lan kekancan karo warga negara," ujare Shahbazi, "Banjur, dina esuke, dheweke lungguh ing mejane lan menehi surat keputusan kanggo menehi sanksi Industri penerbangan sipil Iran, nggawe nyawa wong Iran ing bebaya. Pitakonanku yaiku: apa iki dudu paradoks? "

Iran biyen ngakoni manawa industri udarane ngalami sanksi AS, lan ngupayakake tuku pesawat bekas sing luwih anyar kayata model Airbus saka negara katelu kanggo ngimbangi kekurangan pesawat penumpang.

Ing taun-taun pungkasan, Iran wiwit ngasilake pesawat penumpang cilik kanthi pitulungan saka Ukraina, kanthi pesawat penumpang 52 kursi pertama sing dirakit Iran mlebu layanan ing taun 2002. Pesawat kembar baling-baling Iran-140 dirakit ing njero negeri kanthi bagean lan teknologi saka Ukraina, nanging isih kurang digunakake, amarga mung sawetara sing diproduksi.

Nalika sanksi pesawat sipil wis ditindakake luwih saka telung dasawarsa, kekuwatan kulon nawakake sanksi kanggo suku cadang kanggo mandheg kegiatan pengayaan uranium Iran. Iran wis nolak tawaran kasebut, ngibaratake pertukaran intan kanggo kacang.

Sisih kulon nuduh Iran nggunakake program nuklir sipil minangka tutup kanggo ngembangake senjata nuklir. Iran nolak tuduhan kasebut, ujar manawa program kasebut tentrem lan siyap kanggo ngasilake listrik lan radioisotop sing digunakake kanggo ngobati pasien kanker.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.