24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Hawaii Reservasi rencana hotel 220 kamar ing Laie

(TVLW) - Pejabat saka Marriott International Inc. ujar manawa perusahaan kasebut meh nggawe perjanjian kanggo ngoperasikake hotel anyar 220 kamar sing direncanakake kanggo La'ie.

Hotel anyar kasebut, sing samesthine bakal rampung nalika taun 2010, bakal ngganti Lai'e Inn 48 kamar, sing dikontrol dening Hawaii Reservation Inc., cabang manajemen lahan Greja Yesus Kristus Santo Paling Pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

(TVLW) - Pejabat saka Marriott International Inc. ujar manawa perusahaan kasebut meh nggawe perjanjian kanggo ngoperasikake hotel anyar 220 kamar sing direncanakake kanggo La'ie.

Hotel anyar kasebut, sing samesthine bakal rampung nalika taun 2010, bakal ngganti Lai'e Inn 48 kamar, sing dikontrol dening Hawaii Reservation Inc., cabang manajemen lahan Greja Yesus Kristus Santo Paling Pungkasan.

Eric Beaver, presiden Hawaii Reservation Inc., nggambarake properti anyar kasebut sing dirancang "kanggo tamu sing ngunjungi Pusat Budaya Polinesia, Universitas Brigham Young-Hawai'i, Kuil La'ie Hawaii lan tujuan liyane ing wilayah kita."

"Desain berpengaruh rendah, dikombinasikake karo tema Polinesia lan lanskap tropis, bakal nggambarake karakter unik lan menehi pilihan anyar kanggo para pengunjung," ujare Beaver.

Pambiji lingkungan kanggo proyek kasebut ana ing tahap pungkasan. Konstruksi direncanakake diwiwiti sawayah-wayah ing wiwitan taun 2009 kanthi tanggal akhir taun 2010 sing diarepake, jarene.

Ed Hubennette, wakil presiden Marriott ing Asia Lor, Hawai'i lan Pasifik Selatan, negesake manawa jaringan kasebut cedhak karo kesepakatan kanggo ngoperasikake hotel kasebut. "Kita seneng banget babagan proyek kasebut," jarene.

Hubennette ujar manawa properti kasebut bakal dioperasikake minangka salah sawijining merek jaringan hotel Marriott.

Beaver ujar manawa perkiraan biaya asli $ 30 yuta sing diwenehake nalika rencana hotel kasebut pisanan diajokake ing taun 2004 wis kuna. Dheweke ujar manawa dheweke ora bisa menehi biaya sing dianyari.

Hawaii Reservasi nerusake macem-macem persetujuan konstruksi ing level kutha, sing kalebu ijin area manajemen khusus, jarene.

DeeDee Letts, ketua Dewan Lingkungan Koolauloa, ujar manawa anggota dewan lan komunitas kasebut sadurunge ndeleng seniman proyek kasebut lan ngerti wilayah kasebut diwenehake kanggo pembangunan resort.

"Kita seneng yen dheweke ora ngrencanakake tingkat dhuwur," ujare Letts, nyathet manawa pejabat Hawaii Reservasi nggambarake proyek kasebut minangka "ora luwih dhuwur tinimbang wit klapa."

Dheweke ngenteni rincian luwih lengkap babagan update sing diarepake ing rapat ing wulan Januari. "Umume kita pancen ora masalah," ujare Letts, nyathet yen proyek kasebut bakal ngganti bangunan sing wis ketinggalan jaman lan McDonald's.

"Mesthi luwih apik tinimbang saiki," jarene.

Letts ujar manawa cuaca sing ala minggu kepungkur meksa mbatalake rapat sing diarepake dewan bakal nganyari babagan properti uga pembangunan wilayah liyane.

Pelancong sing ngirim komentar ing situs web TripAdvisor.com wis nerangake manawa La'ie Inn dununge cedhak karo Pusat Budaya Polinesia lan regane cukup murah, nanging kurang swasana, fasilitas lan fasilitas.

Salah sawijining panulis muji La'ie Inn amarga dununge nanging ora seneng karo "faktor ghetto" sing kalebu bangunan lan kecoak sing wis ketinggalan jaman: "Yen sampeyan kalebu negara katelu lan sampeyan wis biasa ngentekake wektu ing cinder, sing kena infeksi serangga struktur blok / adobe, mula hotel iki bakal apik. Pro yaiku hotel iki adoh saka 200 yard saka lawang mlebu Pusat Budaya Polinesia. ”

Hotel paling cedhak sabanjure yaiku Resor Turtle Bay.

honoluluadvertiser.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.