News

Seychelles jumeneng La Reunion lan Prancis nawarake Rapat Dewan Eksekutif UNWTO taun ngarep

alain final
alain final
ditulis dening editor

Menteri Alain St.Ange, Menteri Pariwisata & Budaya Seychelles, sing ana ing Paris kanggo Top Resa 2012 lan uga Presiden Organisasi Wilayah Kepulauan Vanilla Samudra Hindia, ujar.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Alain St.Ange, Menteri Pariwisata & Budaya Seychelles, sing ana ing Paris kanggo Top Resa 2012 lan uga Presiden Organisasi Wilayah Kepulauan Vanilla Samudra Hindia, ujar manawa dheweke ndhukung tawaran kasebut dening Prancis lan pulau La Reunion dadi penyelenggara Rapat Dewan Eksekutif Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) sabanjure sing diwiwiti Mei 2013.

"Tawaran iki ora mung tawaran dening pulau la Reunion, nanging uga siji kanggo klompok Kepulauan Vanilla Samudra Hindia," ujare Menteri Alain St.Ange, "Liwat La Reunion dadi tuan rumah Rapat Komite Eksekutif UNWTO , zona Samudra Hindia bakal dipamerake uga bakal dadi semangat kerja sama dinamis sing ana ing antarane Seychelles, Mauritius, La Reunion, Madagascar, Mayotte, lan Komoro. ”

Acara iki, yen dianakake ing pulau La Reunion, uga bakal mbantu pangembangan pariwisata ing wilayah kasebut kanthi lengkap lan bakal nuduhake kerja sama regional lan internasional sing ana kanggo entuk manfaat saka kabeh masarakat ing pulau kasebut wilayah penting.

Seychelles minangka anggota dhasar saka Dewan Mitra Pariwisata Internasional (TIK).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.