News

Retakan mesin ditemokake ing Boeing 787 Dreamliner nomer loro

0a13b_88
0a13b_88
ditulis dening editor

Mung rong wulan sawise mesin retak lan gagal sajrone tes ing pesawat Boeing 787, inspektur pesawat federal nemokake masalah mesin nomer loro ing Dreamliner sing beda, Transportasi Nasional S

Print Friendly, PDF & Email

Mung rong wulan sawise mesin retak lan gagal sajrone tes ing pesawat Boeing 787, inspektur pesawat federal nemokake masalah mesin nomer loro ing Dreamliner sing beda, ujare Dewan Keselamatan Transportasi Nasional.

NTSB ngidentifikasi masalah kasebut minangka poros penggemar sing retak ing mesin turbofan Dreamliner General Electric GEnx-1B, ujare klompok kasebut ing sawijining pernyataan tertulis sing dikirim ing situs web Kamis. 787 durung mabur nalika para peneliti ngenali masalah mesin, ujare peneliti.

Inspektur nemokake mesin kapindho sing retak sajrone pamriksan kabeh mesin ing jinis kasebut, ujare NTSB. Pratelan kasebut ora kalebu rincian luwih lengkap babagan panemuan kasebut. NTSB, sing nyelidiki kabeh kacilakan penerbangan sipil AS, ujar manawa investigasi masalah mesin isih diterusake.

Mesin GEnx diproduksi ing fasilitas Electric General ing Cincinnati.

Masalah mesin Dreamliner pisanan kedadeyan tanggal 28 Juli nalika tes taksi ing Bandara Internasional Charleston ing South Carolina.

Ora ana penumpang sing numpak kapal, lan ora ana cilaka sing dilaporake, sanajan puing-puing sing ngobong kegagalan kasebut nyebabake geni sikat cilik cedhak tarmac.

Ing pangembangan kaping telu sing gegandhengan, mesin General Electric sing padha karo jinis pesawat liyane - GEnx-2B ing Boeing 747 - ilang tenaga nalika lepas landas 11 September kepungkur ing Bandara Internasional Pudong Shanghai. Kejadian kasebut lagi diselidiki dening Administrasi Penerbangan Sipil China, ujare NTSB.

Temuan awal nuduhake manawa poros penggemar mesin sing gagal ing taun 747 "utuh lan ora nuduhake indikasi retak," ujare NTSB.

Administrasi Penerbangan Federal, General Electric lan Boeing melu investigasi Tiongkok.

Boeing ngluncurake 787 Dreamliner taun kepungkur, telat telung taun lan miliaran dolar luwih saka anggaran. United Airlines dijadwalake miwiti mabur rute domestik AS kaping pisanan kanggo pesawat kasebut ing wulan November.

Fanfare rame banget ing Dreamliner sing maju kanthi teknologi. Antarane fitur liyane sing disebut-sebut, yaiku maskapai komersial pertama sing umume digawe saka komposit karbon ringan, mbutuhake bahan bakar luwih sithik tinimbang maskapai penerbangan konvensional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.