24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Pariwisata pesisir ing Kenya ngupayakake mogok ferry lengkap

feri_3
feri_3
ditulis dening editor

(eTN) - Negosiasi sing ana ing antarane manajemen Layanan Ferry Kenya lan serikat pekerja sing makili staf transportasi tunggal antarane pulau Mombasa lan pesisir kidul, kalebu

Print Friendly, PDF & Email

(eTN) - Negosiasi sing ana ing antarane manajemen Layanan Ferry Kenya lan serikat pekerja sing makili staf siji-sijine transportasi antarane pulau Mombasa lan pesisir kidul, kalebu resort mewah ing sadawane Pantai Diani, katon apik banget, miturut menyang sumber sing biasane duwe informasi saka Mombasa.

Ora ana kesenjangan kesenjangan wiwit diskusi wiwit ana ing antarane tuntutan lan tawaran manajemen, ningkatake prospek mogok kerja lengkap nganti sesuk, Jumuah, 12 Oktober.

Menawi mekaten, lalu lintas saka lan bandara bakal dipotong, turis turis saka bandara menyang resor pesisir kidul lan kosok balene, dene warga saka Mombasa uga sisih Likoni ing saluran sing misahake pulau kasebut dharatan bakal ditanduri loro-lorone.

Utamane, ora ana kabar apa-apa saka Menteri Pariwisata, lan Asisten Menteri Perhubungan, Hassan Ali Joho, saka pesisir dhewe, katon ora bakal mangsuli telpon amarga akeh wong sing pengin nyoba supaya dheweke melu lan madya.

Pemangku kepentingan pariwisata saiki kepengin banget marang pimpinane supaya bisa ngadeg lan dietung lan malah tampil ing Hotel Reef, nalika diskusi kasebut terus berlangsung, kanggo njaluk serikat pekerja supaya ora nggawe karya pariwisata liyane. Sembarang mogok sing suwe bisa ngrusak reputasi
Industri pariwisata Kenya lan ing skenario paling ala nyebabake PHK ing pesisir kidul.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.