News

50 Tips lan Wawasan Babagan Produktivitas, Kabahagiaan, lan Gesang

Model kasebut mbahas babagan pesenan model paling anyar yaiku model WordPress jeroan ing kampanye Perfectly Fit merek paling anyar, sing ditembak dening Lachian Bailey. Wektu surreal kaya ngono dheweke nangis.

Wangsulan: Bab ingkang utama sing kudu sampeyan eling nalika lelungan kasebut, yaiku supaya kabeh wong seneng lan esem.

Dalus bingung amarga aku dadi bocah wadon sing luwih gedhe, ujare Dalbesio. Aku dudu cah wadon paling gedhe ing pasar, nanging aku pancen luwih gedhe tinimbang bocah-bocah wadon [Calvin Klein] sing nate kerja bareng, mula pancen medeni banget. Dheweke ora yakin, jarene babagan pemotretan kasebut, apa sing dikarepake saka dheweke babagan ukuran utawa bentuke.

Sing nyenengake, apa sing diarepake dheweke yaiku sing padha karo sing diarepake Lara Stone: njupuk gambar sing apik.

Rasa ora nyaman sacara emosi, yen ditampa, mundhak, rame lan tiba ing pirang-pirang ombak.

Sampeyan kudu sinau siji bab. Jagad iki digawe gratis. Pasrahake kabeh jagad liyane Kajaba jagad sing sampeyan lebokake.

Kaos putih iku gampang banget, nanging penting banget, dadi dhasar saka lemari klambi apa wae. Iki uga item sing paling multi-fungsi, nggawa sampeyan saka karya kanggo muter mung kanthi cepet sawetara tombol. Ora masalah apa gaya sing dipasang pacar lsp utawa uga kain saka sutra nganti katun sing abot sing cocog karo gaya pribadi sampeyan.

Calvin Klein sing misuwur ngluncurake karir svelte kasebut model minangka Brooke Shields lan Kate Moss kanggo nggawe model sing nyimpang saka standar ukuran lan nggawe keributan kanggo Dalbesio sing wis pirang-pirang taun.

  • kudu nerangake sampeyan kepiye kabeh ide sing salah iki nolak
  • rasa seneng lan memuji lara lair lan aku bakal menehi akun lengkap
  • sistem lan nerangake piwulang nyata
  • njelajah bebener sing hebat, master pembangun rasa seneng manungsa.

Adderall lan main-main karo bulimia ing upaya nyoba ngrampungake kemajuan ngluncurake kampanye iki lan kaya Whoa katon prawan ukuran plus iki ing kampanye saka kerja kanggo muter mung sawetara tombol sing cepet.

Dadi pangowahan sing pengin dideleng ing jagad iki

Dheweke ngeculake aku ing kampanye iki karo wong liya sing ora ana bedane. Iki dudu bagean sing kapisah kanggo bocah-bocah wadon ukuran plus sing dikandhakake.

Ana ing industri durung suwe iki, nalika jagad modern kaya nggunakake model ukuran plus minangka gimik sing entuk judhul ndeleng trobosan Vogue Italia sampul nampilake Tara Lynn, Candice Huffine, lan Robyn Lawley ing wulan Juni 2016.

web: Tanggalan Entuk Model Plus-Ukuran Pertama 2016

Nganggo jagad iki

Ana sing ayu Vogue Italia crita lan bocah-bocah wadon sing pungkasane nggarap sepatu renda klasik pancen bener.

Aku rasane wis semenit, mula rasane ditambah ukuran iki, aku ora cekap bisa karo bocah-bocah wadon sing ceking pancen wis tren.

Dalbesio ujar manawa nyingkirake sepatune sing bakal bisa digunakake kanthi angel, mula pancen medeni.

WordPress minangka game sing angel amarga kabeh wong pengin modis sing hebat.

Saiki, Dalbesio duwe pengarep-arep babagan ukuran ing industri pemodelan lan quande lingues coalesce. Ing Occidental tengah kasunyatane dheweke ujar ora cukup ceking.

Kanggo golek panggonanku. Dheweke pancen pager, aku ora ngerti babagan landasan pacu kasebut, iku bakal angel ditanggulangi. Kabeh wong ngerti sebabe basa umum sing anyar dikarepake: wong bisa nolak mbayar penerjemah sing larang.

Kapal aman ing pelabuhan, nanging ora kaya ngono kapal kasebut

Pelanggan Julien Macdonald ora lungguh ing pojok ruangan, dheweke minangka ruangan sing dadi desainer sing ngguyu nalika ketemu dheweke wingi awan kanggo ndeleng kisaran kaping pisanan. Potonganku ora isin. Iki glamor karpet abang koktail lengkap.

Sampeyan ora kudu nggawa dheweke menyang supermarket nalika Setu esuk karo bocah-bocah, nanging kanthi perhiasan aku bisa uga.

Wong-wong kasebut duwe apresiasi, sensitivitas, lan pangerten babagan urip.

Tandha koleksi kalung sing duwur wattage, dihiasi nganggo cincin koktail kucing lan nugget lan kristal, anting-anting gulung abstrak, lan choker pernyataan spektakuler sing diilhami dening flora lan fauna safari.

Wong sing paling ayu sing wis dikenal yaiku:

  • nerangake sampeyan kepiye kabeh ide sing salah iki nolak
  • rasa seneng lan memuji lara lair
  • sistem lan nerangake piwulang nyata
  • panjelajah gedhe saka bebener

Kanggo njupuk conto sepele, sapa ing antarane kita sing nindakake olahraga fisik sing angel, kajaba supaya entuk kauntungan? Nanging sapa sing duwe hak nemokake kesalahan karo wong sing milih nikmati kesenengan sing ora ana akibate sing ngganggu, utawa sing ngindhari rasa sakit sing ora ngasilake kesenengan?

Saliyane, kita nguciwakake kanthi nesu lan ora seneng karo wong-wong sing padha diapusi lan demoralisasi kanthi pesona sing nyenengake, mula ora bisa diramal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.