24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Pariwisata Nigeria gabung karo ICTP dadi Anggota Dewan

nigeria
nigeria
ditulis dening editor

HALEIWA, Hawaii, USA; BRUSSELS, Belgia; VICTORIA, Seychelles; BALI, Indonesia - Koalisi Mitra Pariwisata Internasional ngumumake manawa Nigeria Development Development Corporation (NTDC) duwe

Print Friendly, PDF & Email

HALEIWA, Hawaii, USA; BRUSSELS, Belgia; VICTORIA, Seychelles; BALI, Indonesia - Koalisi Mitra Pariwisata Internasional ngumumake manawa Nigeria Development Development Corporation (NTDC) gabung dadi anggota Dewan.

"Aku rumangsa terhormat amarga wis terdaftar dadi anggota Dewan Koalisi Mitra Pariwisata Internasional. Aku ngarep-arep sesambungan kerja sing saling nguntungake lan nggawe kemitraan luwih gedhe lan luwih apik kanggo nggawe pembangunan pariwisata jagad sing luwih kuat, "ujare Otunba Segun Runsewe, Direktur Jenderal Pengembangan Pariwisata Nigeria.

Presiden ICTP Profesor Geoffrey Lipman ujar: "Nigeria duweni potensi gedhe amarga pasar pariwisata mlebu lan njaba, lan ICTP bakal mbantu dheweke ngembangake iki kanthi pertumbuhan ijo berkelanjutan minangka strategi utama. Kita bakal melu mbiyantu ningkatake Nigeria minangka pusat festival budaya sing penting, ngrayakake warisan budaya budaya sing akeh. "

Perusahaan Pariwisata Pariwisata Nigeria nduweni sejarah komitmen lan semangat kanggo industri pariwisata ing negarane. Pariwisata terorganisir ing Nigeria diwiwiti 50 taun nalika Asosiasi Turis Nigeria didegake ing 1962 dening klompok praktisi pribadi. Tujuane kanggo proyek potensial pariwisata Nigeria lan nyengkuyung kegiatan pariwisata domestik lan internasional. Sajrone pirang-pirang taun suwene, ing taun 1964, pakaryan kasebut ngakoni Nigeria minangka anggota lengkap saka International Union of Official Travel Organisation (IUOTO), saiki dikenal minangka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), bebarengan karo pendirian kasebut Dewan Pariwisata Nigeria. Ing taun 1992, Dewan Pariwisata Nigeria dadi Perusahaan Pengembangan Pariwisata Nigeria - lembaga pariwisata puncak Republik Federal Nigeria. NTDC saiki tanggung jawab kanggo tanggung jawab sakabehe promosi, pemasaran, lan koordinasi kegiatan pariwisata ing Nigeria.

Ketua ICTP, Juergen T. Steinmetz, ujar: "Perusahaan Pengembangan Pariwisata Nigeria minangka anggota tujuan pertama kita saka Nigeria, lan saiki kita ora bakal luwih seneng nambah anggota dadi anggota Dewan."

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Perusahaan Pariwisata Pariwisata Nigeria, bukak: www.tourism.gov.ng.

Babagan ICTP

Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (ICTP) minangka koalisi lelungan lan turisme ing tujuan global sing komitmen kanggo kualitas layanan lan tuwuh ijo. ICTP melu komunitas lan pemangku kepentingan kanggo nuduhake kesempatan sing berkualitas lan ijo kalebu alat lan sumber daya, akses menyang pendanaan, pendhidhikan, lan dhukungan pemasaran. ICTP nyengkuyung tuwuhing penerbangan sing berkelanjutan, formalitas lelungan sing lancar, perpajakan sing koheren sing padha, lan investasi kanggo lapangan kerja. ICTP ndhukung Tujuan Pembangunan Milenium PBB, Kode Etik Global Pariwisata Dunia PBB kanggo Pariwisata, lan macem-macem program sing dadi dhasar. ICTP duwe anggota tujuan ing Anguilla; Aruba; Australia; Bangladesh; Belgia, Belize; Brasil; Kanada; Karibia; Cina; Kroasia; Kirpus; Ekuador; Mesir; (Ing) Gambia; Georgia; Jerman; Ghana; Yunani; Grenada; India; Indonesia; Iran; Italia; Yordania; Kenya; Korea (Kidul); La Reunion (Samudra Hindia Prancis); Malawi; Malaysia; Mauritius; Meksiko; Maroko; (Walanda); Nikaragua; Nigeria; Kepulauan Mariana Lor (Wilayah Pulo Pasifik USA); Romania Kasultanan ing Oman; Pakistan; Palestina; Filipina; Portugal; Rwanda; Seychelles; Sierra Leone; Afrika Kidul; Sri Lanka; Eustatius (Karibia Walanda); Kitts St. St. Lucia; Sudan; Swaziland; Tajikistan; Tanzania; Trinidad & Tobago; Uganda; USA; Yaman; Zambia; lan Zimbabwe.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak menyang: www.tourismpartners.org

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.