Peru kanthi tujuan narik 6 yuta turis ing taun 2016

0a11_36
0a11_36
ditulis dening editor

LIMA, Peru - Peru ngarahake narik 6 yuta turis ing taun 2016, miturut Carlos Canales, kepala Kamar Pariwisata Nasional.

Print Friendly, PDF & Email

LIMA, Peru - Peru ngarahake narik 6 yuta turis ing taun 2016, miturut Carlos Canales, kepala Kamar Pariwisata Nasional.

Taun iki, ujare, Peru ndeleng 2.9 yuta turis, sing ngasilake pendapatan $ 3.3 milyar kanggo industri pariwisata negara kasebut.

Canales ujar manawa sanajan tuwuhing pariwisata anyar, angka iki isih ana ing ngisor tren pariwisata regional.

"Kita kudu ngarahake kabijakan pariwara kanggo njupuk pasar sing paling menarik lan miwiti nyambungake karo segmen pasar sing isih durung teka ing Peru," ujare Canales dening Peruthisweek.com.

Yen negara bakal tekan target 2016, bakal nambah revenue pariwisata dadi $ 7.5 milyar, ujare situs web kasebut, nyatakake artikel saka El Comercio.

Canales ujar manawa upaya promosi kudu dikonsentrasi ing pasar kayata Rusia, lan China, uga negara Skandinavia lan Arab.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.