News

Umume turis tinimbang Malta seneng hotel bintang papat

0a11_81
0a11_81
ditulis dening editor

Total 43% turis (55,831 saka 129,913) sing teka ing Malta wulan Oktober tetep ing hotel bintang papat, ujare Kantor Statistik Nasional.

Print Friendly, PDF & Email

Total 43% turis (55,831 saka 129,913) sing teka ing Malta wulan Oktober tetep ing hotel bintang papat, ujare Kantor Statistik Nasional.

Ditulis manawa 37,208 manggon ing hotel bintang lima, 25,063 ing lintang telu, 2,162 ing lintang loro lan 9,650 manggon ing akomodasi kolektif liyane.

Kedatangan wulan Oktober munggah 3.4% dibanding taun kepungkur lan total wengi mundhak 4.7% dadi 766,130.

Total sing tekane ing Malta gunggunge 123,686 - 4.2% luwih akeh tinimbang taun 2011. Total bengi udakara 737,388, dene umure rata-rata suwene nem wengi. Total rawuh lan wengi ing Gozo lan Comino masing-masing ana 6,227 lan 28,743.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.