24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Dreamliner liyane ngobong geni

wong ngalamun
wong ngalamun
ditulis dening editor

Dreamlinder Japan Airlines 787, sing nembe teka ing Bandara Logan ing Boston saka Tokyo jam 10:00 esuk esuk lan nyerahake kabeh penumpang lan kru, lagi siyap-siyap mangkat awan

Print Friendly, PDF & Email

Dreamlinder Japan Airlines 787, sing nembe teka ing Bandara Logan ing Boston saka Tokyo, jam 10:00 esuk lan ngasorake kabeh penumpang lan kru, lagi siyap budhal awan ing gerbang nalika petugas perawatan ngerti asap lan nelpon punggawa darurat.

"Sawise teka, kita ngerteni kahanan asap abot ing kabin kabeh," ujare Bob Donahue, Kepala Departemen Penyelamat Kebakaran Massport, "Kita nemokake kahanan geni babagan midship ing kompartemen avionik ing ngisor iki. Kita maju serangan geni sing agresif lan nyerang. "

Baterai sing digunakake kanggo miwiti unit daya tambahan, sing nyedhiyakake listrik kanggo operasi lemah, dununge ana ing area cilik ing weteng pesawat.

"Kita pancen duwe suar. Ana bledosan cilik - salah sawijining batere - lan kita mlebu maneh kanthi serangan sekunder lan bisa ngalahake maneh, "ujare Donahue.

Japan Airlines negesake sebab kenapa ana kebakaran ing rilis berita. Ditulis 172 penumpang lan 11 anggota awak wis ana ing pesawat kasebut. Kabeh wong wis mudhun nalika geni ditemokake, ujare maskapai kasebut.

Siji petugas pemadam kebakaran duwe gangguan kulit saka bahan sing digunakake kanggo mateni kobongan, nanging ora ana wong liya sing cilaka.

Donahue ujar manawa ora bisa kedadeyan nalika pesawat nalika unit tenaga tambahan ora digunakake.

"Iki minangka kahanan sing serius banget," ujare Kevin Hiatt, mantan pilot lan wakil presiden Yayasan Keselamatan Penerbangan, marang CNN, "Yen ana masalah, aku bakal ndeleng sawetara sing bakal metu."

Kejadian Senin dudu masalah mekanis pertama kanggo seri 787, sing dikirim menyang maskapai penerbangan wiwit taun 2011 sawise pirang-pirang taun telat manufaktur lan biaya sing akeh. Pesawat JAL dikirim ing wulan Desember.

Ing taun 2010, geni nyebabake penerbangan uji coba 787 ilang tenaga listrik utama nalika mabur saka Yuma, Arizona, menyang Laredo, Texas. Iki ndharat kanthi aman nggunakake sistem cadangan lan 42 wong ing kapal dievakuasi nggunakake slide darurat.

Mesin gagal nalika tes ing darat ing South Carolina ing Juli 2012 lan inspektur nemokake masalah sing padha ing pesawat liyane ing wulan September.

Ing wulan Desember, ana 787 liyane sing dioperasikake United Airlines sing ngalih menyang New Orleans kanthi aman sawise ngalami masalah mekanik.

"787, sing dadi pesawat anyar, duwe masalah gedhe banget," ujare John Goglia, mantan anggota Dewan Keselamatan Transportasi Nasional, marang CNN.

Goglia, mantan mekanik maskapai penerbangan, ujar manawa umum pesawat anyar duwe "masalah kaya ngono".

Sanajan serius, Hiatt ora ngira yen masalah kasebut minangka tandha masalah sing luwih gedhe karo program 787.

"Katon ora ana utas umum ing masalah sing wis ditemokake pesawat," ujare menyang CNN. "Yen padha duwe kahanan liyane, ana geni, mula ana ing lokalitas sing padha, mula sampeyan bakal ujar ya, kita duwe prekara liya sing lagi kedadeyan."

Boeing ujar manawa lagi investigasi insiden kasebut lan nyatake yen isih luwih awal kanggo nggawe paralel.

"Kita kudu menehi wektu kanggo tim teknis kanggo ngerti acara kasebut," ujare juru wicoro program 787, Lori Gunter, ing sawijining pernyataan.

"Apa sing ditawakake saiki bakal dadi spekulasi lan kemungkinan salah. Sampeyan isih luwih awal kanggo mbandhingake acara liyane utawa nggawe kesimpulan. ”

NTSB ngirim tim kanggo neliti insiden kasebut.

"Iki minangka salah sawijining masalah 'dhaptar sing paling dicari', kebakaran ing transportasi," ujare juru bicara dewan, Eric Weiss.

http://www.cnn.com/2013/01/07/travel/dreamliner-fire/index.html

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.