News

United Airlines ngluncurake layanan Wi-Fi adhedhasar satelit

0a11_172
0a11_172
ditulis dening editor

CHICAGO, Gerah.

Print Friendly, PDF & Email

CHICAGO, Ill. - United Airlines ngenalake konektivitas internet Wi-Fi adhedhasar satelit ing pesawat widebody internasional sing pertama, dadi maskapai internasional pertama ing AS sing nawakake pelanggan kemampuan supaya tetep sambung nalika lelungan ing jarak adoh ing luar negeri rute.

Pesawat kasebut, Boeing 747 sing dilengkapi teknologi satelit Ku-band Panasonic Avionics Corporation, nglayani rute trans-Atlantik lan trans-Pasifik.

Kajaba iku, United nyedhiyakake Wi-Fi satelit Ku-band ing rong pesawat Airbus 319 sing nyedhiyakake rute domestik, nawakake layanan Internet luwih cepet tinimbang pelanggan saka teknologi udara-ke-darat (ATG). Perusahaan ngarepake bakal ngrampungake instalasi Wi-Fi adhedhasar satelit ing 300 pesawat utama ing pungkasan taun iki.

"Layanan Wi-Fi adhedhasar satelit nggawe kita luwih bisa ngladeni para pelanggan lan menehi luwih akeh sing dikarepake ing maskapai global," ujare Jim Compton, wakil ketua lan kepala pejabat penghasilan ing United. "Kanthi layanan anyar iki, kita terus nggawe maskapai sing pengin mabur pelanggan."

Pelanggan duwe pilihan rong kacepetan: Standar, regane regane antara $ 3.99 lan $ 14.99 gumantung saka durasi penerbangan, lan Akselerasi, rega regane antara $ 5.99 lan $ 19.99 lan nawakake kecepatan unduh luwih cepet tinimbang Standar.

United bakal nginstal Wi-Fi adhedhasar satelit ing pesawat Airbus 319 lan 320, lan ing pesawat Boeing 737, 747, 757, 767, 777 lan 787. Pelanggan bakal bisa nggunakake piranti nirkabel kayata laptop, telpon pinter lan tablet ing pesawat kasebut kanggo nyambung karo layanan internet nggunakake hotspot ing-pesawat.

United nganyarke armada kanthi luwih saka $ 550 yuta kanggo dandan tambahan ing kapal, kalebu:

Nawakake armada pesawat paling gedhe ing donya kanthi kursi kasur rata, kanthi luwih saka 175 pesawat kanthi kasur flat 180 derajat ing kabin premium sawise maskapai rampung instalasi ing kuartal kaping loro.

Ngembangake papan tambahan Ekonomi Plus sing luwih apik kanggo nyedhiyakake kursi paling umum saka operator AS.

Ngubah armada pesawat "ps" transcontinental sing mabur ing antarane New York Kennedy lan Los Angeles lan San Francisco, nawakake kabin premium sing luwih apik kanthi kasur sing rata, layanan Internet Wi-Fi, lan hiburan pribadi sing dikarepake ing saben kursi.

Ngapikake pilihan hiburan kanthi cahya kanthi konten streaming video ing armada Boeing 747-400.

Retrofitting tong sampah ing 152 pesawat Airbus, saengga bisa nyedhiyakake panyimpenan barang sing paling gedhe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.