Dewan Pariwisata Afrika Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Breaking News Malta Warta Breaking Travel Breaking News US News wong Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Prof Geoffrey Lipman nampa ing Balai Pahlawan Pariwisata Internasional

Pilih basa sampeyan
geoffreylipman2
geoffreylipman2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Balai Pahlawan Pariwisata Internasional dina iki nambah anggota kaping papat. Profesor Geoffrey Lipman dianugerahi Seal Emas saka prakarsa Seal Pariwisata sing Aman amarga kepemimpinan lan prestasi ing krisis pariwisata saiki. Nalika nerangake lelungan sing ramah iklim, Profesor Lipman wis dadi pimpinan lan mentor ing industri pariwisata lan pariwisata global sawetara wektu.

Perjalanan sing ramah iklim wis dadi masalah kanggo Profesor Lipman sajrone pirang-pirang taun, lan COVID -19 ora mandheg iki nanging nggawe kesadaran lan kesempatan anyar. Dumunung ing Brussels, Belgia, lan Malta, dheweke kerja tanpa kendel. Profesor Lipman durung nate katon minangka "Ya Man" lan wis nggawa apa sing dibutuhake.

Professor Geoffrey Lipman yaiku Arsitek Gangguan Kreatif lan Direktur greenearth.travel, jaringan think tank global sing mromosikake tuwuhing ijo & turisme (lelungan & pariwisata) lan khusus kanggo strategi, inovasi & pendanaan.

Prof. Lipman minangka Profesor Adjunk Universitas Victoria Australia, Profesor Visiting University BE BE, Profesor Oxford Brookes University UK, Profesor Penelitian Pariwisata Senior, Universitas Washington Washington AS, lan anggota Dewan Agenda Global Forum Ekonomi Dunia. Dheweke wis nulis / ceramah babagan strategi pariwisata, keberlanjutan, lan liberalisasi. Ing 2012, dheweke ngluncurake ing KTT Bumi Rio + 20 gabungan ide ide kepemimpinan anyar saka 50 pemikir paling apik ing njero sektor njaba - "Wutah Hijau & Travelisme; Layang saka Pimpinan ”.

Lipman minangka Direktur Eksekutif IATA, Presiden pertama WTTC, lan Asisten Sekretaris Jenderal UNWTO. Dheweke kerja ing Papan sektor publik & swasta ing Afrika, Eropa, Timur Tengah & Kanada, lan Komisi UE babagan Liberalisasi Maskapai Penerbangan lan Pakaryan Pariwisata. Dheweke dadi presiden ing Koalisi Mitra Pariwisata Internasional (TIK)

Lipman saiki dadi pemimpin ing SUNx - Jaringan Universal Kuat - sistem anyar kanggo tujuan Pariwisata lan pemangku kepentingan kanggo mbangun Ketahanan Iklim selaras karo target Perjanjian Paris liwat Plancongan Ramah Iklim. Dikelola dening Lembaga Pertumbuhan Hijau & Travelisme (GGTI) sing berbasis Belgia.

Juergen Steinmetz, salah sawijining pendiri rebuidling.travel ujar: "Aku wis kenal karo Geoffrey udakara 20 taun. Geoffrey dihormati ing jaringan pimpinan pariwisata paling apik ing saindenging jagad. Karepé kanggo owah-owahan iklim lan metu saka krisis iki bakal nduwe pengaruh gedhe kanggo jagad kita. Penghargaan iki pancen pantes. ”

Lipman ujar: "Aku seneng dadi bagean saka komunitas iki: sanajan angel banget - amarga wis sinau luwih saka 3 karir sing seneng dadi Direktur Exec ing IATA, Presiden WTTC lan Ass. Sek. Gen UNWTO dalan sing paling apik kanggo keamanan lan keamanan yaiku ngrungokake ahli sejati lan mbantu sektor kasebut nganggo arus utama.

Aku bathi duwe kanca lan mentor sajrone 25 taun, Maurice Strong sing luar biasa, sing dadi arsitek utamane luwih saka setengah abad kanggo Kerangka Keberlanjutan PBB global saiki ... mandeg hard eksistensial.

Iki sebabku ing fase siklus siklus pungkasan aku setya marang SUNx Malta (Strong Universal Network - warisan kanggo Maurice) karo kreditor Plancongan Ramah Iklim ~ Carbon Low: SDG kagayut: Paris 1.5 lintasan.

Kita yakin manawa kabeh perusahaan ing ekosistem Perjalanan & Pariwisata sing gedhe bisa ngirim Plancongan Ramah Iklim kanthi 2030 lan 2050 minangka tandha perencanaan strategis. Lan kita ora mung martakake: nanging nyedhiyakake alat - Diploma Plancongan Ramah Iklim kanggo Pelatihan Jarak Jauh lan Registri Ambisi Netral & Keberlanjutan Iklim minangka pedoman pelacak. Tujuane kanggo inspirasi 100,000 Juara Iklim sing Kuat ing kabeh Negara Amerika ing taun 2030.

Aku matur nuwun uga kanggo kancaku Leslie Vella saka Otoritas Pariwisata Malta amarga duwe sesanti kanggo nuduhake perjalanan pungkasan karo aku lan Olly Wheatcroft. Kita njupuk kanggo putu. "

Katrangan lengkap babagan Seal Pariwisata sing Aman luwih apik www.safertourismseal.com 

Prof Geoffrey Lipman, Brussels, Belgia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.