Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pulo UFC Fight bali menyang Pulo Abu Dhabi Yas

The Departemen Budaya lan Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi) lan UFC, organisasi seni beladhiri campuran utama ing donya, ngumumake manawa Return to UFC Fight Island, seri UFC sing dirayakake bakal dianakake ing Pulo Yas wiwit tanggal 26 September nganti 24 Oktober.

Sawise sukses ing seri perdana Juli sing ora dibantah, sing nyinaoni Zona Aman UFC Fight Island ™ sing canggih ing kabeh wilayah sing ana gandhengane karo Pulo Yas, epic seri kasebut bali kurang saka telung wulan mengko minangka sejarah pertama liyane kanggo Abu Dhabi lan olahraga. Ibukutha UAE terus njupuk posisi sing penting kanggo ngatur acara olahraga kanthi aman kanthi gedhe liwat manajemen protokol kesehatan lan keamanan sing sukses, menehi dorongan luwih lanjut kanggo ekonomi lokal lan nampilake atlet terkemuka ing donya.

Bali menyang Pulau UFC Fight bakal nampilake UFC 253, UFC 254 lan telung Fight Nights ing papan hiburan lan hiburan utama ibukota UAE. Jadwal mega limang acara bakal dianakake ing cedhak lawang lan dadi tandha kaping pisanan yen rong acara berturut-turut UFC nomer saben bayar dianakake ing kutha sing padha ing sanjabane Las Vegas - nanging ana sejarah liyane kanggo Abu Dhabi.

Bali menyang UFC Fight Island bakal diwiwiti kanthi gelaran judhul kelas menengah ing tanggal 26 September nganggo UFC® 253: ADESANYA vs COSTA, disusul UFC FIGHT NIGHT: HOLM vs. ALDANA tanggal 3 Oktober, UFC FIGHT NIGHT: MORAES vs. SANDHAGEN tanggal 10 Oktober lan UFC FIGHT NIGHT: ORTEGA mungsuh KOREAN ZOMBIE tanggal 17 Oktober.

Ing janji sing bakal dadi final sing nyenengake, Bali menyang Pulau UFC Fight bakal ditutup karo UFC®254: Nurmagomedov vs. Gaethje tanggal 24 Oktober, nalika penggemar favorit Khabib Nurmagomedov bakal bali menyang Octagon kaping pisanan wiwit ngalahake Dustin Poirier saka Amerika Serikat liwat pengajuan puteran kaping telu ing UFC 242 sajrone Minggu Pameran Abu Dhabi perdana September pungkasan.

Wis entuk pathokan anyar ing keamanan olahraga global kanthi konsep 'gelembung' sing dirintis ing UFC Fight Island ™ sing diresmekake ing wulan Juli, Zona Aman bakal nggabungake arena, hotel, fasilitas pelatihan, uga hiburan lan restoran. Abu Dhabi memimpin pengembangan 'Sertifikasi Aman Aman', sing ngetrapake standar keamanan lan kebersihan global ing hotel-hotel, atraksi, mall, fasilitas perhotelan, lan papan-papan umum, lan ndhukung upaya emirat kanggo nglawan panyebaran COVID-19, sing kalebu tes nyebar, sanitasi ing kutha, jarak sosial, lan layanan kesehatan sing luwih apik.

"Pulo Fight UFC kabukten sukses banget lan bali kanthi cepet minangka bukti kekuatan kemitraan karo UFC, lan kapercayan global babagan kemampuan lan kesiapan Abu Dhabi kanggo dadi tuan rumah acara internasional utama kanthi standar kesehatan lan safety paling dhuwur," ujar Yang Mulia Mohamed Khalifa Al Mubarak, Ketua DCT Abu Dhabi. "Konsep Return to UFC Fight Island negesake komitmen Abu Dhabi kanggo acara olah raga lan pariwara global uga pendekatan kolaboratif sing ditindakake dening macem-macem departemen pamrentah kanggo mesthekake emirat wis siyap nyambut tamu, bisnis, lan acara internasional liyane sing penting sektor. "

Dana White, Presiden UFC, nambah: "UFC Fight Island ™ pancen sukses kanthi kabeh cara supaya sampeyan bisa ngukur sukses. Nalika jagad liyane mati, kita kerja bareng karo mitra ing Abu Dhabi supaya bisa nemu pengalaman olahraga langsung, lan kita bisa nindakake kanthi aman lan tanggung jawab. Prasarana sing wis ana, wiwit saka arena, hotel, restoran uga ora ana gandhengane, lan kita seneng bisa bali maneh. Bali menyang UFC Fight Island bakal nampilake gelut paling apik ing taun iki, kalebu gelut sing wis dakramalake yaiku potensial 'Fight of the Year'. Pertarungan gelut iki bakal dadi edan lan aku ora sabar. ”

Minangka bagéan saka protokol kesehatan lan keamanan masarakat sing ketat, Zona Aman UFC Fight Island ™ mung bisa diakses para atlit UFC lan pelatih, staf UFC, personel acara lan karyawan penting sing dibutuhake kanggo njamin kesinambungan operasional kabeh fasilitas Pulau Yas. Periode wajib quarantine lan negatif COVID-19 dibutuhake sadurunge mlebu menyang Safe Zone, nalika tes rutin bakal ditindakake kanggo kabeh wong ing 'gelembung' sajrone seri.

Dirancang kanggo njaga kesejahteraan kabeh peserta UFC Fight Island ™, warga Yas Island lan pengunjung, langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing kuat menehi tandha kesiapan Abu Dhabi kanggo nguripake pariwisata lan nampani para pengunjung bali menyang pesawat kasebut nalika penerbangan komersial menyang Bandara Internasional Abu Dhabi diwiwiti lan nggaris ngisor. pamrentah COVID-19 kolaborasi Abu Dhabi, diakoni sacara umum minangka salah sawijining sing paling apik ing saindenging jagad.

Acara bali menyang UFC Fight Island bakal disiarake ing UEA lan ing MENA ing UFC Arabia, layanan langganan basa Arab UFC sing pertama ing wilayah kasebut, sing kasedhiya liwat Apple Store, Google Play lan liwat browser web lan TV cerdas.

Print Friendly, PDF & Email