News

Republik Ceko nambahake sistem transportasi umum anyar kanggo ningkatake pariwisata

ekrar Loro
ekrar Loro
ditulis dening editor

Prague lan provinsi liyane ing Republik Ceko duwe mode transportasi umum anyar kanthi bentuk kreta metro sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email

Prague lan provinsi liyane ing Republik Ceko duwe mode transportasi umum anyar kanthi bentuk kreta metro sing anyar. Iki bakal mbantu para turis lelungan menyang kabeh tujuan penting ing negara kasebut lan uga bakal ningkatake pariwisata.

Railway Ceko kalebu rong unit, CityElefant, sing nyedhiyakake sistem transportasi lokal kanthi kecepatan super cepet ing Prague. Bakal duwe 84 unit Metros CityElefant anyar sing didhukung dening mesin Skoda Vagonka, lan sepur kutha sing diarani "CityElefant," sing kepenak banget, kanthi unit AC sing duwe kursi lan jedhing sing nyaman ing kompartemen kasebut.

Juru bicara Rel Kereta Api Ceko, Subova Catherine, negesake manawa CityElefant bakal mlaku ing jalur sing beda-beda kalebu Studenka – Ostrava – Bohumin – Bridges ing Jablunkova. Saka total 83 unit, 71 bakal nggawa penumpang menyang wilayah tengah lan sekitar Prague, lan uga bakal ngliwati wilayah Usti lan Pardubice. 12 liyane ana ing rute regional ing wilayah kasebut. Sepur CityElefant bakal nutupi 33,400 kilometer saben dina ing trek Republik Ceko.

www.dnd.com.pk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.