Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Republik Dominika nawakake asuransi perjalanan gratis kanggo pengunjung manca sajrone COVID-19

Pilih basa sampeyan
Republik Dominika nawakake asuransi perjalanan gratis kanggo pengunjung manca sajrone COVID-19
Republik Dominika nawakake asuransi perjalanan gratis kanggo pengunjung manca sajrone COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Minangka bagean saka Rencana Pemulihan Pariwisata Bertanggung jawab sing wis diumumake, kanggo ngatasi tantangan industri pariwisata sajrone Covid-19, lan kanggo mesthekake yen Republik Dominika minangka tujuan lelungan sing aman, negara kasebut saiki nawakake rencana pitulung lelungan gratis nganti 31 Desember 2020 kanggo kabeh turis sing ngunjungi hotel sing melu.

Sadurunge diumumake manawa rencana kasebut bakal kalebu jangkoan darurat, jangkoan biaya telemedisin kanggo jangka panjang, lan biaya sing ditrapake kanggo owah-owahan penerbangan yen ana infeksi, uga tes COVID-19. Asuransi iki bakal diwenehake tanpa biaya kanggo pengunjung nganti Desember 2020 lan bakal dibayar 100% dening Negara Dominika.

Sadurunge penerbangan diterusake menyang Republik Dominika, kanthi British Airways lan Tui loro-lorone ngrencanakake miwiti maneh jadwal penerbangan ing musim gugur, rincian luwih lengkap wis diumumake babagan jangkoan medis sing bakal ditawakake kanggo wong-wong sing lelungan saka ngendi wae ing saindenging jagad menyang Republik Dominika, kanggo sing umure nganti 85 taun .
Sampul maksimum global kalebu:

• Perhatian dening spesialis, kalebu kontak karo dokter anak kulawarga
• Kabeh obat sing dibutuhake sajrone rawat inap ing rumah sakit
• Transfer medis nganti $ 500
• Pangiriman kesehatan, nganti $ 2,000
• Tiket pesawat kanggo transfer sedulur
• Bedane rega utawa penalti kanggo plancongan amarga telat, amarga darurat medis
• Biaya hotel kanggo istirahat paksa amarga dirawat ing rumah sakit, watesan saben dina $ 75
• Transfer mulihake utawa pemakaman
• Bantuan Legal lan Ikatan Kehakiman yen ana kacilakan

Kabeh layanan sing kalebu ing asuransi mung beroperasi nalika ana ing Republik Dominika lan bakal dikoordinasi liwat Seguros Reservas Line Aid.

Rencana Pemulihan Pariwisata Republik Dominika nyoba nyilikake efek saka pandemi lan ningkatake pemulihan sing tanggung jawab sing prioritas kesehatan, maksimal nggawe potensial kanggo nggawe lapangan kerja lan pertumbuhan ekonomi, lan nyengkuyung sektor kasebut supaya terus maju kanthi cara berkelanjutan.

Menteri Pariwisata Republik Dominika, David Collado nglaporake status saiki rencana sing diumumake.
"Kita wis ngupayakake ngenali lan nindakake masing-masing elemen sing kudu diatur lan ditangani supaya rencana kasebut terus maju," ujare Menteri Collado. "Kajaba iku, kita uga ngupayakake nguatake pariwisata supaya bisa dadi tujuan kita siyap sukses ing jangka pendek lan jangka panjang."

Menteri Pariwisata njamin yen dheweke bakal bisa kerja sama "bahu" karo sektor swasta kanggo entuk pemulihan industri sing ngasilake mata uang asing paling akeh kanggo ekonomi negara kasebut lan miwiti tahap anyar ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.