Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Airbus mbukak pesawat konsep emisi nol anyar

Airbus mbukak pesawat konsep emisi nol anyar
Airbus mbukak pesawat konsep emisi nol anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Airbus wis ngumumake telung konsep pesawat komersial emisi nol pertama ing donya sing bisa mlebu layanan ing taun 2035. Konsep kasebut masing-masing nggambarake cara sing beda kanggo nggayuh penerbangan emisi nol, njelajah macem-macem jalur teknologi lan konfigurasi aerodinamika kanggo ndhukung ambisi Perusahaan sing utama cara ing de-karbonisasi kabeh industri penerbangan.

Kabeh konsep kasebut gumantung marang hidrogen minangka sumber daya utama - pilihan sing dipercaya Airbus minangka janji sing luar biasa minangka bahan bakar penerbangan sing resik lan bisa uga dadi solusi kanggo aerospace lan industri liyane kanggo memenuhi target netral iklim.

"Iki minangka wayahe bersejarah kanggo sektor penerbangan komersial kanthi sakabehe lan kita arep duwe peran utama ing transisi paling penting sing nate dideleng industri iki. Konsep-konsep sing saiki diluncurake nyedhiyakake tampilan global babagan ambisi kanggo ngarahake visi sing wani kanggo masa depan penerbangan nol-emisi, "ujare Guillaume Faury, CEO Airbus. "Aku percaya tenan yen panggunaan hidrogen - ing bahan bakar sintetis lan dadi sumber daya utama pesawat komersial - duweni potensi nyuda pengaruh iklim penerbangan."

Telung konsep - kabeh jenenge "ZEROe" - kanggo pesawat komersial emisi nol-emisi iklim pertama kalebu:

Airbus mbukak pesawat konsep emisi nol anyar

Desain turbofan (120-200 penumpang) kanthi jarak 2,000 mil laut, sing bisa dioperasikake kanthi transkontinen lan didukung karo mesin turbin gas modifikasi sing mlaku ing hidrogen, tinimbang bahan bakar jet, kanthi pembakaran. Hidrogen cair bakal disimpen lan disebar liwat tank sing ana ing buri tekanan mburi mburi.

Airbus mbukak pesawat konsep emisi nol anyar

Desain turbofan (120-200 penumpang) kanthi jarak 2,000 mil laut, sing bisa dioperasikake kanthi transkontinen lan didukung karo mesin turbin gas modifikasi sing mlaku ing hidrogen, tinimbang bahan bakar jet, kanthi pembakaran. Hidrogen cair bakal disimpen lan disebar liwat tank sing ana ing buri tekanan mburi mburi.

Airbus mbukak pesawat konsep emisi nol anyar

Desain "awak swiwi campuran" (nganti 200 penumpang) konsep ing endi swiwine gabung karo awak utama pesawat kanthi kisaran sing padha karo konsep turbofan. Fuselage sing jembar banget mbukak macem-macem pilihan kanggo panyimpenan lan distribusi hidrogen, lan kanggo tata letak kabin.

"Konsep kasebut bakal mbantu kita njelajah lan mateng desain lan tata letak pesawat komersial sing netralake karo nol-emisi iklim pertama, sing tujuane bakal dilayani ing taun 2035," ujare Guillaume Faury. "Transisi menyang hidrogen, minangka sumber daya utama kanggo pesawat konsep kasebut, bakal mbutuhake tumindak sing nemtokake saka kabeh ekosistem penerbangan. Bebarengan karo dhukungan saka pamrentah lan mitra industri, kita bisa ngupayakake tantangan iki kanggo ningkatake energi lan hidrogen sing bisa dianyari kanggo masa depan industri penerbangan. "

Kanggo ngrampungake tantangan kasebut, bandara bakal mbutuhake transportasi hidrogen sing penting lan prasarana bahan bakar kanggo nyukupi kebutuhan operasional saben dinane. Dhukungan saka pamrentah bakal dadi kunci kanggo nggayuh tujuan ambisius kasebut kanthi nambah dana kanggo riset & teknologi, digitalisasi, lan mekanisme sing nyengkuyung panggunaan bahan bakar berkelanjutan lan nganyari maneh armada pesawat supaya maskapai bisa pensiun maneh, pesawat sing kurang ramah lingkungan sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.