Ditabuh karo maskapai, portal perjalanan nyoba opsi penghasilan anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
00_10

NEW DELHI - Agen lelungan India wis miwiti nganyang maneh aliran penghasilan sawise krisis dana meksa telung maskapai utama kanggo nggawe komisi.

Print Friendly, PDF & Email

NEW DELHI - Agen lelungan India wis miwiti nganyang maneh aliran penghasilan sawise krisis dana meksa telung maskapai utama kanggo nggawe komisi.

Industri penerbangan, ngupayakake ngupayakake rega sing kompetitif sanajan ana kenaikan biaya overhead, saiki ngadhepi prospek kapitunan Rs.80-milyar ($ 1.86 milyar) amarga kenaikan rega bahan bakar lan inflasi pungkasan.

Jet Airways, Kingfisher Airlines lan Air India mutusake kanggo ngilangi komisi limang persen kanggo agen perjalanan wiwit 1 Okt. Langkah kasebut, ujar masarakat industri pariwara, bakal nggayuh meh 4,000 agen perjalanan ing saindenging negara sing omset taunan meh Rs.360 milyar ($ 8.38 milyar).

Akibate, segmen iki nggawe dhewe supaya pindhah saka ketergantungan banget marang maskapai menyang sumber anyar kanggo ngasilake penghasilan, utamane ing pasar domestik. Strategi kaslametan anyar, ujar vendor lelungan, yaiku macem-macem.

Industri kasebut ngupayakake penawaran hotel sing nguntungake minangka tambahan kanggo paket udara supaya bisa tetep tetep lan tetep basis klien. Operator wisata nyoba ngrampungake bathi komisi kanthi nggawe pelanggan mbayar layanan tambahan khusus.

Miturut direktur mesin telusuran travel Zoomtra.com, Vikas Jawa, tren anyar kasebut bakal luwih cepet dibayangke ing segmen lelungan online.

"Kabeh paket lelungan, utamane ing segmen vending online utawa liyane, dipusatake karo rega paling apik kanggo penawaran penerbangan, sing nawakake sop kaya 50 persen dhuwit kanggo tuku tiket online lan tuku tuku kaping pindho lan kaping pindho, ”Jarene Jawa, portal sing dadi agregator transaksi plancongan.

"Kanthi maskapai kasebut nyuda komisi kanggo agen perjalanan lan rega tiket sing mudhun (tarif pajak dikurangi pajak) tiket tiket sing agen kasebut njupuk komisi, operator perjalanan isih nemoni ancaman bathi murah," ujare Jawa.

Miturut perkiraan pasar, nganti awal taun iki, tarif dhasar 65 persen saka total beya, dene pajak 35 persen.

Nanging saiki, tarif dhasar meh mudhun dadi 40 persen saka total beya lan pajak wis meh 60 persen. Agen biasane ndandani bagean saka komisi kanthi tarif dhasar.

"Umume vendor online kayata travelguru.com, makemytrip.com, cleartrip.com lan yatra.com nawakake penawaran hotel uga tiket maskapai lan tas cilik kaya pick-up, voucher panganan gratis lan tarif paling murah," ujare Jawa.

Utamane, nalika tarif udhara mundhak, tarif hotel ora ngetutake tren kasebut. "Iki apik amarga paket lahan isih diregani kanthi kompetitif," ujare Neelu Singh, kepala pejabat operasi Ezeego1.com, sayap pemasaran online utama Cox lan Kings.

Travelguru.com, vendor lelungan online kondhang, miturut Jawa, wis agresif pemasaran hotel bebarengan karo penawaran udhara suwene nem wulan kepungkur.

Warta Jawa, sing duwe basis pelanggan 200,000, nyedhiyakake perbandingan tarif udara kanggo kabeh 13 maskapai domestik utama lan dhaptar luwih saka 4,500 hotel.

"Malah nem wulan kepungkur, fokuse yaiku dodolan tiket, nanging saiki dadi transaksi hotel. Travelguru duwe kemitraan karo VISA lan pelanggan sing nggunakake kertu kredit VISA kanggo tuku preinan kanthi online entuk diskon saklawasé 25 persen ing hotel lan mung 10 persen kanggo penawaran udara, "ujare Jawa marang wartawan.

Amarga adol paket rangkep karo penawaran hotel luwih rumit tinimbang adol tiket udara ing Net, sawetara toko wisata online wis nyiyapake pusat offline kanggo mbantu pelanggan bisa komunikasi karo perwakilan hotel kanthi pribadi.

Turis India, umume para turis, isih ora kepenak karo ide tuku transaksi hotel kanthi online, ujare Jawa.

Pusat offline lan layanan dhukungan pelanggan khusus mbantu industri kanthi rong cara, jarene. Nalika kios online njaga wates bathi liwat biaya layanan pelanggan, dheweke uga nambah klien kanthi bebarengan, kanthi pemasaran langsung.

Panaliten nyathet manawa jumlah kamar sing dipesen ing hotel saben dina liwat adol online mung saprasepuluh pesenan penerbangan.

Miturut Singh Ezeego1, portal perjalanan kudu nemtokake maneh strategi.

“Ing ruang online, ora angel. Ezeego1.com ora nyoba kanggo pindhah ing strategi siji-trek, supaya mung fokus ing pesenan udara.

"Nalika diluncurake pirang-pirang taun kepungkur, kita ngluncurake produk, wiwit saka tiket pesawat, paket liburan - domestik lan internasional - lan pemesanan ril," ujare menyang wartawan.

Ezeego1 uga wis dadi macem-macem pesenan pesiar kanggo pasang surut, uga owah-owahan ing tren pasar.

"Wulan kepungkur, kita ngenalake pesenan bis ing situs iki. Iki menehi pelanggan pilihan kanggo milih mode lelungan. Contone, Mumbai menyang Goa minangka perjalanan sewengi. Plancongan ing bis lan banjur nginep ing hotel sawetara dina minangka pilihan sing bisa ditindakake, "ujare Singh.

economictimes.indiatimes.com

Print Friendly, PDF & Email