Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong News tanggung jawab transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Cathay Pacific Airways ngluncurake layanan kargo menyang Pittsburgh, PA

Cathay Pacific Airways ngluncurake layanan kargo menyang Pittsburgh, PA
Cathay Pacific Airways ngluncurake layanan kargo menyang Pittsburgh, PA
ditulis dening Harry S. Johnson

Cathay Pacific Airways dina iki ngluncurake ekspansi operasional sementara ing Amerika, kanthi layanan kargo 12 minggu sing nyambung Bandara Internasional Pittsburgh (PIT) karo Asia Tenggara, kanggo nambah jaringan maskapai sing ana 19 stasiun kargo ing saindenging Amerika, kalebu layanan kargo Pantai Timur menyang Boston, Newark, lan Washington, Dulles, lan pelabuhan kapal pengangkut khusus ing New York (JFK). Kedatangan pertama tekan ing Pittsburgh dina iki jam 10:30 esuk wektu lokal, nggawa barang-barang konsumen saka Asia.

Layanan sementara kasebut bakal diwiwiti ing Ho Chi Minh (SGN), mampir ing Terminal Kargo Cathay Pacific ing Bandara Internasional Hong Kong, mlebu PIT saben dina Senen lan Kamis nganti 26 November 2020.

Utamane, pesawat CX8800 bakal dioperasikake karo pesawat penumpang Boeing 777-300ER sing wis dikonfigurasi maneh, tinimbang kapal angkut sing adoh-adoh saka Cathay Pacific, Boeing 747-8, sing saiki ana 14 armada.

“Cathay Pacific seneng banget bisa ngubungake Hong Kong, salah sawijining pusat penerbangan angkutan udara intermodal utama ing donya, menyang Pittsburgh. Kutha kasebut kanthi ideal diselehake ing antarane Seaboard Timur lan Midwest, papane luwih saka 50% pedunung Amerika Serikat, "ujare Fred Ruggiero, Wakil Presiden Cargo, Amerika, Cathay Pacific Airways. “Kargo tetep dadi papan sing apik kanggo maskapai kasebut sajrone wektu tantangan iki. Ekspansi sementara iki negesake komitmen Cathay Pacific kanggo mitra pengirim barang, sing njaluk layanan kargo sing ditambahi kanggo memenuhi permintaan sing saya gedhe. Kita seneng gabung karo Bandara Internasional Pittsburgh lan Logistik Unik lan ngarep-arep bisa mbantu kebutuhan angkut mbesuk. ”

"Sejarah Pittsburgh minangka pusat transportasi lan logistik," ujare Eksekutif Allegheny County, Rich Fitzgerald. "Kita terus duwe industri kasebut minangka bagean inti saka ekonomi kita, mula aku bangga nampi Cathay Pacific lan Unique Logistics menyang portofolio kargo udara sing berkembang ing wilayah kasebut. Saiki kita ngerti, luwih penting tinimbang saiki, penting banget kanggo mindhah produk ing saindenging jagad kanthi cepet lan efisien, lan kita ngarepake kaloro perusahaan kasebut bakal ngembangake bisnis ing Pittsburgh. "

"Kita seneng bisa kerja bareng Cathay Pacific lan Unique Logistics kanggo nggedhekake jaringan kargo udara," ujare CEO Bandara Internasional Pittsburgh, Christina Cassotis. "Iki minangka langkah liya kanggo mbangun Bandara Internasional Pittsburgh dadi pusat logistik global kanthi layanan kelas internasional. Kacepetan, efisiensi, lan lokasi sing ideal nyedhiyakake mupangat unik kanggo operator lan perusahaan angkut sing pengin nyedhiyakake pasar Amerika Utara. ”

Ing upaya kanggo ngenalake kapasitas muatan tambahan yen bisa lan mbantu dhukung rantai pasokan global, Cathay Pacific ngonfigurasi maneh rong pesawat penumpang Boeing 777-300ER dadi 'preighters', kanthi kursi dibuwang ing kabin Ekonomi lan Ekonomi Premium supaya maskapai bisa nggawa 12 ton kargo tambahan miturut keamanan lan keamanan.

Kargo saiki dadi pemain sing luwih kuwat kanggo Cathay Pacific, ngoperasikake luwih saka 436 pasang penerbangan penumpang mung kargo lan nggawa luwih saka 102,122 ton kargo lan surat ing wulan Agustus 2020.

Terminal Cargo Cathay Pacific paling canggih ing Bandara Internasional Hong Kong nawakake spektrum solusi logistik sing wiyar kanggo industri penerbangan. Nggabungke teknologi canggih karo alur kerja sing efisien kanggo nyetel tolok ukur layanan anyar kanggo industri, para pelanggan entuk bathi saka wektu cut-off, panrima kargo menit pungkasan lan nyuda wektu sambungan kanggo transshipment. Gegandhengan karo Terminal Kargo Bandara Internasional Pittsburgh sing ora bisa dipercaya lan bisa dipercaya kanggo mindhah barang menyang lan saka Amerika Utara, jalur muatan kasebut bakal bisa dikirim kanthi efisien, ngirim kargo 35-40 ton.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.