Breaking News Internasional News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Seychelles Dipamerake ing September Terbitan Majalah Wisatawan Keluarga Asia

Seychelles Dipamerake ing September Terbitan Majalah Wisatawan Keluarga Asia
Seychelles

Pamaca majalah majalah Family Family Asia sing apik banget, Seychelles ditampilake ing edisi September / Oktober 2020 sing nyedhiyakake kepulauan Nusantara ing pasar Asia.

Editor Majalah, artikel Carolynne Dear narik kawigaten para pamaca supaya nemokake fitur sing apik ing tujuan kasebut, wiwit saka flora lan fauna sing subur nganti pantai putih kanthi pearly lan perairan sing jernih, liwat gambar lan ide inspirasi sing apik banget kanggo petualangan kulawarga sing ora bisa dilalekake.

Menehi tujuan mbukak maneh pariwisata kanthi rinci, edisi saiki majalah Family Family Asia nyedhiyakake wawasan babagan langkah-langkah keamanan penting sing ditindakake mitra industri lokal kanggo keamanan warga lan pengunjung.

Ngomong pentinge visibilitas tujuan ing wektu lelungan diwiwiti maneh kanggo negara pulau cilik, Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles Ibu Sherin Francis nyebutake manawa tujuan dewan kasebut yaiku supaya bisa diakses lan cedhak karo para pamirsa.

"Penting supaya kita tetep katon sanajan wong ora bisa lelungan, impen kasebut minangka bagean penting saka proses lelungan"

Kasedhiya liwat platform majalah digital, Press Reader, lan toko buku ing Hong Kong lan Singapura, Magazine Family Family Asia minangka salah sawijining majalah plancongan paling populer ing pasar Asia sing spesialisasine lelungan kulawarga.

Tujuan pulau kasebut mesthi ditemokake minangka lokasi kulawarga sing sampurna, menehi kesempatan kanggo wong liya sesambungan maneh lan nuduhake pengalaman sing unik, nggawe kenangan sing bisa ditindakake sajrone urip. Akhir-akhir iki, kebutuhan kanggo sambung maneh iki dadi sing penting amarga wong-wong wis ngerti yen regane ngurmati saben-saben karo wong sing dikasihi.

Meningkatake visibilitas tujuan lan entuk paparan nganti 28 yuta wong ing saindenging jagad, Seychelles uga tampil ing TRAVELZOO Top 20 ing wulan Agustus 2020 ing endi Hilton Double Tree Allamanda dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo preinan mewah lan mewah.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.