Plancongan Bisnis Education News Teknologi Thailand Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Latihan online PATA saiki gratis

Latihan online PATA saiki gratis
ptl
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Perjalanan Asia Pasifik (PATA) seneng ngumumake peluncuran Platform PATA eLearning kanggo agen perjalanan, profesional turisme, lan pemasar tujuan sing pengin nyinau ilmu, sinau katrampilan anyar lan tetep relevan. Platform tujuan dikembangake lan dipromosikake ing platform pelatihan agen OTT, sing diakses luwih saka 150,000 profesional lelungan ing saindenging jagad.

Kursus online gratis ngidini para peserta kesempatan nonton video, ngrampungake tugas lan entuk sertifikat nalika sinau saka para profesional tur lan ahli sing kepengin nuduhake ilmu. Kursus saiki kasedhiya kanggo Palau, Kenya, The Marianas, Tahiti, Bangladesh, Guam, Kiribati lan Macao, China.

CEO PATA Dr. Mario Hardy ujar, "Pandemi saiki wis ngidini para profesional pariwisata njupuk kesempatan iki kanggo nambah ilmu lan pendhidhikan, saengga bisa nambah karir lan produke. Kajaba iku, tujuane berjuang sajrone wektu sing durung pernah ana sadurunge kanggo nemokake dalan sing migunani kanggo makarya karo macem-macem pihak. Melu Platform eLearning PATA minangka kesempatan sing cocog kanggo para profesional plancongan kanggo nambah wawasan babagan macem-macem tujuan, dene tujuan kanthi efektif bisa melu profesional lelungan kanthi cara sing migunani. "

Minangka bagean saka peluncuran, anggota pamrentah PATA duwe kesempatan kanggo melu ing Platform eLearning kanthi ngunggah kursus pelatihan gratis menyang platform nganti Maret 2021. Kursus bisa nganti 10 kaca wawasan informatif lan nyenengake kanggo agen perjalanan lan profesional turisme. Ing pungkasan kursus, para peserta bakal dijaluk ngrampungake kuis cekak kanggo nyoba ilmu lan nampa sertifikat rampung.

Anggota pamrentah PATA sing pengin nglajengake kursus ing situs latihan sawise Maret 2021 bisa dilanjutake kanthi mbayar biaya tahunan 1,750 GBP.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.