24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Protes sing keras banget ing Istanbul nyebabake para turis Bahrain

0a13_447
0a13_447
ditulis dening editor

MANAMA, Bahrain - Turis Bahrain wis ngganti rencana preinan amarga ana demonstrasi ing Istanbul.

Print Friendly, PDF & Email

MANAMA, Bahrain - Turis Bahrain wis ngganti rencana preinan amarga ana demonstrasi ing Istanbul.

Kutha iki minangka salah sawijining tujuan sing paling populer kanggo warga, sing wis pindhah menyang wilayah liyane ing Turki utawa negara kayata Malaysia, Thailand, Jerman, Austria lan Swiss.

Agen wisata ujar manawa pesenan menyang Turki durung kena pengaruh akeh, sawetara wong milih ngganti istirahat saka ibukota Turki menyang Ankara sawise demonstrasi nyebar ing tengah rencana pambongkaran Taman Gezi ing Istanbul.

"Kita njaluk sawetara wong njaluk petik paket menyang Turki banjur ganti tujuan menyang Timur Jauh lan Eropa," ujare manajer wisata Al Gosaibi Anand Krishnan.

"Tujuan sing paling populer kalebu Malaysia, Thailand, Austria, Swiss, lan Jerman."

Pejabat saka Al Fanar Travel, sing nolak diarani jeneng, ngumumake sawetara paket Istanbul wis diganti dadi Ankara dening para pelanggan.

"Uga, rasio pesenan anyar kanggo Turki kurang saka samesthine," jarene.

"Nanging nganti saiki, kita isih njaluk pitakon babagan paket menyang Turki." Pejabat kasebut ujar manawa Turki minangka tujuan sing paling populer ing turis Bahrain, nanging diganti negara-negara Timur Jauh kalebu Malaysia lan Thailand.

Nanging, supervisor penjualan Turkish Airlines, Mohamed Ilyas, ujar manawa penerbangan menyang Turki wis dipesen nganti wulan ngarep.

"Ora ana sing mbatalake rencana lelungan kasebut sawise kabar lan kita isih nyoba nelpon sajrone periode iki," jarene.

"Kanggo wulan Juli, umume wong ora lelungan amarga bakal padha karo wulan Ramadhan, ing endi masarakat ora seneng lelungan."

GDN nglaporake dina Selasa kepungkur yen limang kulawarga Bahrain nalika liburan ing Istanbul kudu dipindhah amarga ana demonstrasi ing kutha kasebut.

Rencana kontroversial kanggo ngrancang taman kasebut nyebabake protes ing negesake proposal kasebut wolung dina kepungkur.

Perdana Menteri Turki Recep Tayyip Erdogan sumpah bakal maju kanthi rencana ngrusak Taman Gezi, sing diarani papan ijo pungkasan ing kutha kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.