24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Pemotongan American Airlines bisa uga mengaruhi Karibia

0_14
0_14
ditulis dening editor

DALLAS - Keputusan American Airlines kanggo nyuda wolung persen tenaga kerjane bisa uga mengaruhi pejabat Karibia, maskapai penerbangan lan industri pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

DALLAS - Keputusan American Airlines kanggo nyuda wolung persen tenaga kerjane bisa uga mengaruhi pejabat Karibia, maskapai penerbangan lan industri pariwisata.

Maskapai paling gedhe ing Amerika ngumumake dina Rebo kepungkur, luwih saka 6,000 karyawan bisa uga bakal entuk garis ketegangan nalika nyoba golek biaya bahan bakar sing dhuwur.

Maskapai penerbangan Dallas, Texas, ngandhani serikat pramugari manawa bakal nglereni 900 proyek, wiwit tanggal 31 Agustus.

Maskapai kasebut uga ujar manawa ngarepake bisa ngethok 6,800 lapangan kerja, kalebu sawetara maskapai adhine, American Eagle.

Rencana Amerika kanggo ngirangi kapasitas domestik 11 persen dadi 12 persen ing musim gugur iki.

Secara sakabèhé, kalebu penerbangan internasional, sing artine mundur udakara udakara wolung persen, ujare maskapai kasebut.

Jeffrey Brundage, wakil presiden senior personel ing wong tuwa Amerika AMR Corp., ujar manawa lowongan kerja dikurangi bakal "sepadan" kanthi potongan wolung persen sacara umum.

Elang Amerika uga ngumumake nyuda jadwal Karibia saka 55 nganti 33 dina saben dina metu saka San Juan wiwit 3 Sep.

Elang Amerika ujar manawa bakal ngilangi penerbangan saben dina saka San Juan menyang Aruba, uga menyang Samana ing Republik Dominika. Kaloro tujuan kasebut bakal terus diladeni saben dina saka Miami.

Maskapai kasebut ujar manawa 33 penerbangan saben dinane menyang sawetara tujuan Karibia saiki bakal kalebu Anguilla, Antigua, Barbados, Bonaire, Canouan, Dominica, Martinique, Republik Dominika, Guadeloupe, Nevis, St. Croix, St. Kitts, St. Lucia, St . Maarten, St. Thomas, Tortola lan Trinidad.

Asile, menteri pariwisata Karibia, sing ketemu ing Antigua dina Kamis pungkasan, ngumumake rencana kanggo nggawe sawetara komite kanggo ngatasi patang wilayah kritis - pemasaran wilayah kasebut, jaminan finansial kanggo maskapai penerbangan, masalah babagan maskapai regional, lan hub.

antiguasun.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.