24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Situs web Amerika the Beautiful nggabungake Priceline dadi mesin pesenan perjalanan

NGANGGO AMERIKA
NGANGGO AMERIKA
ditulis dening editor

WASHINGTON, DC - Perusahaan Amerika, LLC dba AmericaTheBeautiful.com, dina iki ngumumake manawa milih lan nggabungake mesin pesenan perjalanan Jaringan Partner Priceline menyang Amerika Serikat

Print Friendly, PDF & Email

WASHINGTON, DC - Perusahaan Amerika, LLC dba AmericaTheBeautiful.com, dina iki ngumumake manawa milih lan nggabungake mesin pesenan perjalanan Jaringan Priceline menyang situs web pemasaran Amerika Serikat Pariwisata & Perjalanan Amerika Serikat. Modul Jaringan Mitra Priceline bakal nawakake pelanggan Amerika The Beautiful koleksi layanan pesenan sing akeh kalebu hotel, mobil sewaan, paket liburan, lan maskapai.

Sawetara layanan Jaringan Mitra Priceline sing terkenal sing bakal ditampilake ing AmericaTheBeautiful.com kalebu:

- Kemampuan kanggo memesan kamar hotel kanthi rega sing diterbitake liwat ewonan chain kualitas lan hotel independen ing saindenging jagad. Pelanggan Plancongan AmericaTheBeautiful.com uga bakal duwe akses menyang database gratis hotel Priceline, kalebu diskon instan, sarapan gratis, akses Internet gratis, lan liya-liyane!

- Kemampuan kanggo Book reservasi mobil sewa ing saindenging jagad. Travel AmericaTheBeautiful.com uga bakal ndhukung kode diskon perusahaan mobil sewaan!

- Tiket pesawat karo meh kabeh maskapai utama liwat priceline.com. Layanan iki kalebu pemetaan kursi, kemampuan kanggo Book kursi kelas sing beda-beda, lan ndhukung nomer flier maskapai sing sering.

- Jajaran paket liburan udhara & hotel sing ngirit akeh. Nalika udhara lan hotel dipesen bebarengan, pelanggan bisa ngirit nganti US $ 500 dibandhingake karo pesenan kanthi kapisah.

"Kemitraan karo priceline.com ngidini kita ngirim pelanggan ngulandara ing Amerika Serikat sing lagi diteliti ing situs web. Iki pancen ndadekake kita dadi salah sawijining situs lelungan paling jero ing AS ”ujare Pendiri AmerikaTheBeautiful.com Peter Smith. "Kita wis nampa umpan balik pelanggan terus-terusan [lan] ngaturake penawaran kanggo memenuhi kekarepan pelanggan. Kanthi antrian layanan perjalanan Priceline, kalebu paket liburan Travel Deal, para pelanggan bisa yakin manawa wis entuk nilai lelungan paling apik sing kasedhiya ing Internet saiki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.