24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Tambah bathi, pendhudhukan lan penghasilan kanggo hotel ing London

HL
HL
ditulis dening editor

Hotelier ing London nduwe pertumbuhan laba wulan kapindho ing taun iki (+ 2.6%) utamane didorong dening kenaikan pendapatan ruangan 2.6%, miturut survey HotStats paling anyar udakara 625 layanan lengkap

Print Friendly, PDF & Email

Hotelier ing London nduwe pertumbuhan laba wulan kapindho ing taun iki (+ 2.6%) utamane didorong dening kenaikan rega kamar 2.6%, miturut survey HotStats paling anyar udakara 625 hotel layanan lengkap ing saindenging Inggris.

Kasunyatane, ibukutha kasebut nuduhake asil positif saben taun ing kabeh indikator kinerja utama kanthi total bathi saben ruangan sing kasedhiya (TrevPar) mundhak 1.4% amarga kenaikan pendapatan saben kamar sing kasedhiya (RevPar) yaiku £ 3.22.

Kanthi hunian 4.6 poin persentase ing sadhuwure rata-rata 12 wulan 85.1% lan Rata-rata Tingkat Kamar (ARR) mundhak 1.1%, RevPar nggayuh puncak ing taun tanggalan iki yaiku £ 127.20. Rata-rata ing taun 2013 yaiku £ 104.38, 1.3% ing ngisor taun kepungkur.

Saliyane departemen kamar, minuman lan hiburan minangka pendhukung utama ing wulan Mei, dene ruang rapat lan departemen operasi minor (MOD) nyathet penurunan saben taun.

Konversi bathi ditambah kanthi 0.6 poin persentase ing wulan Mei dadi 48.7% saka total bathi. Nanging kanggo konversi laba taun tanggalan isih ana ing sangisore level 2012 ing 42.3% amarga ana sawetara faktor kayata kenaikan biaya utilitas, biaya dodolan panganan lan minuman lan biaya langsung ing departemen kamar, sanajan ana penurunan biaya gaji pengaruh negatif ing kinerja garis ngisor ing London.

Segmen pasar ing wulan Mei salaras karo gambar 12 wulan pungkasan: Perusahaan minangka segmen paling gedhe sing nyumbang 28.2% kabeh wengi kamar sajrone 12 wulan kepungkur (27% ing Mei) kanthi ARR udakara £ 163. Konferensi Residential minangka segmen sing menehi tingkat paling dhuwur sajrone taun kepungkur udakara 20% ing ndhuwur ARR. Tambah taun-taun ing wulan Mei (+ 5.6%) dadi £ 180.38, Nanging, sithik nyuda volume uga mudhun saka bathi ruang rapat, kaya sing wis kasebut sadurunge.

Kinerja Positif ing Provinsi lan Cuaca sing Bertentangan ing Skotlandia

Wutah laba ing propinsi kasebut saya suwe sawise demam musim semi pungkasan. Nanging hotel propinsi Inggris nyathet kinerja positif ing wulan Mei ngasilake kenaikan 0.8% ing Keuntungan Operasi Kasar (GOP) saben kamar sing kasedhiya, miturut survey HotStats paling anyar udakara 625 hotel layanan lengkap ing saindenging Inggris.

Minangka kanggo London, Mei minangka wulan sing kuwat kanggo para petugas hotel provinsi lan taun iki ngasilake pendhudhukan nganti 74.4%, 4 poin persentase luwih saka rata-rata 12 wulan. Kanthi jumlah pendhudhukan mundhak 1 poin persentase lan ARR mundhak 1% taun-taun, bathi saben ruangan sing kasedhiya (RevPar) mundhak nganti 2.4%. Pendhapat kamar sing tambah akeh didhukung dening paningkatan bathi panganan lan luang masing-masing 1.3% lan 4.8%, nambah TrevPar nganti 1.5%. Sanajan kenaikan biaya gaji, bathi TrevPar diowahi dadi laba 0.8%.

Salah sawijining pemenang ing survey HotStats ing wulan iki yaiku Edinburgh sing nggayuh 17% TrevPar lan gonjakan 40.4% ing GOPPAR. Nalika konversi bathi pangan lan omben-omben (F & B) mudhun sithik, bathi restoran lan bar lan konferensi lan perjamuan bathi mbantu nyuda bathi F & B saben kamar sing kasedhiya nganti 14.1%.

Ing Glasgow, TrevPar sithik mudhun 3.1%, disuda ambruk ing bathi ARR lan non-kamar. Tambah 1 poin persentase ing biaya utilitas saka 4% dadi 5% saka total bathi sing nyumbang ing antarane faktor liya kanggo nyuda bathi operasi bruto per kamar (GOPPAR) 6.8%.

Aberdeen, kutha Skotlandia paling gedhe nomer telu, bisa tuwuh RevPar nganti 19.7% amarga mundhak signifikan ing ARR lan tingkat pendhudhukan sing stabil yaiku 79.7%. Pangurangan biaya overhead saben kamar sing kasedhiya 12.5% mbantu nyurung GOPPAR nganti 22.3% dadi £ 56.85 saka £ 46.48 ing Mei 2012.

Sampel UK Chain Hotels kasusun saka 624 hotel kanthi ukuran hotel rata-rata 177 kamar turu.

Hotel-hotel sing digawe profil ing laporan iki dijupuk saka database sing nggambarake portofolio lan distribusi rantai hotel sing disurvei lan utamane dioperasikake ing sektor telu lan bintang papat.

Elinga: Sampel data ditinjau lan ditarik maneh saben taun kanggo nggambarake pangowahan ing basis survey. Asile, rasio kinerja sing diterbitake taun kepungkur bisa beda karo sing ana ing laporan iki.

Pendhudhukan (%) yaiku proporsi kamar turu sing kasedhiya sajrone periode sing dikuwasani sajrone wektu kasebut.

Tarif Kamar Rata-rata (ARR) minangka total asil kamar turu kanggo wektu sing dipérang karo total kamar turu sing dikepengini sajrone periode kasebut.

Kamar RevPar (RevPAR) minangka total pendapatan kamar turu kanggo periode sing dipérang karo total kamar sing kasedhiya sajrone periode kasebut.

Total RevPar (TrevPAR) minangka gabungan kabeh bathi sing dibagi karo total kamar sing kasedhiya sajrone periode kasebut.

Payroll% minangka gaji kanggo kabeh hotel ing conto minangka persentasi saka total penghasilan.

GOPPAR minangka Bathi Operasi Kasar kanggo periode kasebut dibagi karo total kamar sing kasedhiya sajrone periode kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.