Bartender Trinidad lan Tobago siyap kanggo goyangake jagad

TTb
TTb
ditulis dening editor

Trinidad lan Tobago wis suwe dikenal amarga urip wengi sing sregep lan wong sing seneng-seneng. Kanggo sawetara, seneng-seneng ora bisa diduweni tanpa perusahaan sing apik lan koktail sing dicampur kanthi alon-alon.

Print Friendly, PDF & Email

Trinidad and Tobago has long been known for its vibrant night life and fun loving people. For some, fun cannot be had without good company and a slowly-sipped, perfectly-mixed cocktail. Enter the experienced and creative bartenders of Trinidad and Tobago, one of which is Kester Blake from Club Zen in Port of Spain. Kester Blake will be one of ten finalists representing Latin America and the Caribbean in the prestigious Diageo Reserve World Class Global Final being held from July 4-9, 2013 in some of the most iconic locations in the Mediterranean.

Perjalanan menyang Mediterania diwiwiti ing kompetisi sing ditandingi panas ing ngendi hakim saka loro Diageo, lan distributor anggur lan roh lokal, Bryden, nyedhot lan ngrasakake nganti keputusane menehi Kester Blake minangka bartender paling dhuwur ing Trinidad lan Tobago. Blake disetel kanggo gabung karo sepuluh kanca mixologist saka negara kayata Kolombia, Republik Dominika, Panama, lan Kapuloan Cayman ing kompetisi sing diwiwiti ing salah sawijining papan dolanan wong sugih lan misuwur, Riviera Prancis ing kapal pesiar butik, Perjalanan Azamara.

Ora diragukan manawa Kester Blake bakal nampilake pesona Trinidad lan Tobago kaya sing ditindakake nalika kompetisi lokal karo Signature Serve, Santa Cruz, digawe saka Don Julio Tequila, jeruk, lan mint. Kamenangan ing kompetisi iki kanggo bartender apa wae mesthi bakal nuntun dheweke menyang eselon ndhuwur bartending swarga, padha karo pemenang sadurunge Erik Lorincz sing dadi konsultan lan kepala bartender kanggo pesta pewaris Petra Ecclestone lan uga dadi konsultan ing James Bond anyar. tekan, Skyfall.

Trinidad lan Tobago katon nerusake kanggo krungu bab gedhe saka Kester Blake dhewe, master mixologist, sing ora mung bakal njupuk gaweyan koktail menyang tataran donya nanging uga bakal mabur gendéra negara kang bangga. Negarane pengin dheweke sing paling apik!

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.