News

10 perkemahan paling apik ing California

CG
CG
ditulis dening editor

Saka pucuk jagged ing Yosemite nganti ombak gedhe ing Big Sur, perkemahan paling apik ing California nawakake sawetara petualangan ruangan.

Print Friendly, PDF & Email

Saka pucuk jagged ing Yosemite nganti ombak gedhe ing Big Sur, perkemahan paling apik ing California nawakake sawetara petualangan ruangan.

Tepat wektu kanggo Papat Juli, Tripleblaze kanthi resmi ngluncurake dhaptar 10 perkemahan paling apik ing negara bagian California, kalebu limang papan kemah sing ana ing 100 negara paling dhuwur ing negara kasebut. Dhaptar perkemahan paling apik ing Tripleblaze disusun nggunakake rating lan ulasan para pengunjung saka 860 perkemahan California sing wis dikoleksi terus-terusan wiwit taun 2005.

Ora kaget yen 8 saka 10 kemah paling apik ing California dununge adoh saka pesisir Pasifik. Taman Nasional Yosemite tampil kaping pindho karo Perkemahan Taman Nasional Yosemite lan Kamping Pines Atas, loro-lorone ana ing Lembah Yosemite. Bumi perkemahan pesisir nyebar kanthi rata ing antarane wit abang ing sisih lor lan pantai berpasir ing sisih kidul, lan loro ana ing alas redwood lan loro ing Pfeiffer Big Sur State Park.

Akeh papan kemah kasebut sing nggawe reservasi lan nawakake akeh fasilitas kanggo para pengunjung. Nanging, loro papan kemah ing dhaptar iki - Campground Andrew Molera State Park lan Spruce Grove Trail Campground - minangka situs walk-in / primitif. Kabeh perkemahan kasebut dununge ana ing taman regional utawa taman nasional, mula kabeh duweke pamrentah.

1. Taman Nasional Yosemite - Mariposa, CA
2. Kamping Pines Atas - Lembah Yosemite, CA
3. Westport - Union Landing State Park Campground - Leggett, CA
4. Perkemahan Taman Negara Andrew Molera - Big Sur, CA
5. Taman Campuran Leo Carrillo State - Malibu, CA
6. Perkemahan Grizzly Creek Redwoods State Park - Weott, CA
7. Perkemahan Taman Hendy Woods State Park - Point Arena, CA
8. Perkemahan Anthony Chabot - Castro Valley, CA
9. Campuran Camp Camp Grove Trail - Hutan Nasional Angeles, CA
10. Perkemahan Julia Pfeiffer Burns State Park - Big Sur, CA

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.