News

Bandara Internasional Kuala Namu Internasional Medan bakal diwiwiti tanggal 25 Juli

indonesia_8
indonesia_8
ditulis dening editor

Bandara Internasional Kuala Namu sing ditunggu-tunggu Medan bakal diwiwiti operasi wiwit Kamis, 25 Juli 2013, ujare Direktur Bandara PT Angkasa Pura II, Salahuddin Rafi menyang pers.

Print Friendly, PDF & Email

Bandara Internasional Kuala Namu sing ditunggu-tunggu Medan bakal diwiwiti operasi wiwit Kamis, 25 Juli 2013, ujare Direktur Bandara PT Angkasa Pura II, Salahuddin Rafi menyang pers. Pesawat pertama sing mangkat saka Kuala Namu diarepake dadi pesawat Garuda Indonesia, mangkat saka Medan, ibukota Sumatera Utara, jam 0600 jam Waktu Indonesia Kulon.

Bandara Kuala Namu bakal dadi bandara paling gedhe nomer loro ing Indoneisa sawise bandara Soekarno-Hatta ing Jakarta sing ngganti bandara Polonia saiki, sing wis dadi bandara paling sibuk nomer papat ing negara kasebut sawise Jakarta, Bali lan Surabaya. Medan minangka pintu gerbang utama para kaajaiban turis ing sekitar Danau Toba sing megah.

Dibangun ing tilas perkebunan PT Perkebunan Tanjung Morawa ing Deli Serdang, Bandara Internasional Kuala Namu, duwe landasan pacu 3,750 meter kanthi 60 meter supaya bisa ndharat lan medhot pesawat mabur kanthi jembar. Bandara iki dibangun kanggo nglayani 9 yuta penumpang ing tahap kaping pisanan, lan 16 yuta penumpang ing tahap kaping pindho, nyedhiyakake 4.5 yuta penumpang internasional lan 2.6 yuta penumpang transit internasional. Terminal kasebut jembaré 6.5 hektar, kanthi 3.5 hektar kanggo digunakake komersial.

Simulasi lan pemeriksaan teknis lan navigasi bandara wis digawe kanthi tliti wiwit wulan Januari taun iki lan kabeh wis siyap. Bandara wis siyap 100 persen kanggo ngoperasikake, negesake Salahuddin menyang Bisnis Indonesia, sanajan dalan tol lan dalan gedhe menyang bandara saka Medan saiki wis rampung 98%. Telat ing konstruksi wis disebabake dening kesulitan entuk tanah.

Sajrone periode transisi, Medan bakal dilayani dening rong bandara kanthi serentak, amarga bandara Polonia bakal terus beroperasi, dene Kuala Namu menjalani operasional awal.

Nalika iku, akses menyang lan saka bandara isih kudu digawe liwat dalan lawas ing antarane Medan lan kutha Kuala Namu, udakara 19 km sisih lor mangetan saka Medan lan Bandara Polonia sing saiki. Penumpang bakal bisa njupuk bis Damri lan bus mini Trans Medan ing antarane bandara lan kutha.

Jalur sepur bandara bakal nggawa penumpang menyang lan saka Medan kaping 15 saben dina, kanthi kapasitas 172 penumpang. Sepur lan peralatan digawe ing Korea Selatan, pesawat pertama teka ing wiwitan Agustus lan sing nomer loro ing Desember taun iki. Kangge, INKA, perusahaan konstruksi Rel Indonesia, bakal ndhukung rute kasebut nganggo kreta buatan Indonesia. Iki bakal dadi sepur bandara pertama ing Indonesia.

Konstruksi ing Bandar Udara Internasional Kuala Namu wis ditundha kaping pirang-pirang. Wiwitane direncanakake ing taun 1991, iki ditundha minangka akibat saka Krisis Ekonomi Asia. Nanging, dina iki, amarga bandara kasebut minangka kunci ing Rencana Ekonomi sing Disepetake (MP3EI) ing negara kasebut, lan pusat penting ing perjanjian Open Sky 2015 ing ASEAN, Bandara Kuala Namu dadi fokus pembangunan ekonomi ing kabeh wilayah Sumatra.

Bandara Polonia saiki ing Medan, sing dununge ana ing pinggiran Medan, lan dibangun udakara 70 taun kepungkur, wis rame banget. Dununge cedhak banget karo kutha sing mbebayani, uga pesawat uga warga lokal.

Medan duwe lalu lintas udara domestik sing rame banget. Bandara kasebut nampa akeh penerbangan internasional. SilkAir lan ValuAir mabur saka Singapura menyang Medan, dene Kuala Lumpur lan Pulau Pinang dilayani saka Medan dening AirAsia, Malaysian Airlines, Garuda Indonesia, Lion Air, Firefly, Mandala Airlines (liwat Tiger Airways), lan penerbangan Srivijaya Air. AirAsia Indonesia mabur menyang Medan saka Pulau Pinang, Kuala Lumpur, Bangkok lan Hong Kong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.