24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Warta Breaking Belarus Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan Warta Breaking Kyrgyzstan News Mbangun maneh Rusia Breaking News Warta Breaking Korea Selatan Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Aeroflot nerusake penerbangan reguler menyang Kirgistan, Belarus, Kazakhstan lan Korea Selatan

Aeroflot nerusake penerbangan reguler menyang Kirgistan, Belarus, Kazakhstan lan Korea Selatan
Aeroflot nerusake penerbangan reguler menyang Kirgistan, Belarus, Kazakhstan lan Korea Selatan
ditulis dening Harry S. Johnson

Pembawa bendera Rusia, Aeroflot, ngumumake manawa layanan internasional antara Moskow lan Kirgistan (Bishkek), Belarus (Minsk) lan Kazakhstan (Nur-Sultan) bakal diwiwiti maneh sajrone minggu ngarep. Layanan rutin antara Moskow lan Korea Selatan (Seoul) bakal diwiwiti maneh tanggal 1 Oktober.

Penerbangan menyang ibukutha Kyrgyz diwiwiti tanggal 23 September. Penerbangan SU1882 Moskow-Bishkek bakal beroperasi sepisan seminggu, ing dina Rebo, lan penerbangan bali SU1883 Bishkek-Moskow bakal digunakake ing dina Jumuah.

Penerbangan Belarus SU1842 Moskow-Minsk lan SU1843 Minsk-Moskow bakal dioperasikake sepisan seminggu, dina Setu, wiwit 26 September.

Penerbangan menyang ibukota Kazakh bakal diwiwiti maneh tanggal 27 September. Penerbangan SU1956 Moskow-Nur-Sultan lan SU1957 Nur-Sultan-Moskow bakal dioperasikake sepisan seminggu, dina Minggu.

Aeroflot bakal mabur menyang ibukutha Korea Selatan seminggu saben Kamis (SU0250 Moskow-Seoul). Penerbangan bali, SU0251 Seoul-Moskow, bakal operasi dina Setu.

Nalika lalu lintas udara internasional pulih, frekuensi penerbangan ing rute kasebut bisa diatur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.