Pejabat pariwisata New Brunswick sing prihatin

STJS
STJS

Saint John minangka kutha paling gedhe ing provinsi Kanada ing New Brunswick, lan kutha nomer loro nomer loro ing provinsi laut. Saint John, kutha gabungan paling tuwa ing Kanada, uga dadi siji-sijine kutha ing Bay of Fundy sing apik.

Concerns by the St. John industry are being raised in Saint John about a down in cruise ship traffic this summer and a further decline next year.

Pejabat Pelabuhan Kanada ujar manawa ana sawetara faktor sing nyebabake penurunan, kalebu standar polusi udara sing luwih angel kanggo industri kapal.

Kamulyan Karnaval wis siyap mandheg ing Saint John taun iki lan dadi siji-sijine kapal pesiar sing ngunjungi kutha ing musim iki.

Kapal kasebut minangka panelpon biasa ing pelabuhan Maritim, nanging taun iki ora bakal bali menyang wilayah kasebut. Keputusan kasebut digawe luwih saka setahun kepungkur nalika jalur pelayaran ndeleng dhisik babagan peraturan emisi anyar.

"Dadi, sing nyebabake garis pelayaran ndeleng rencana perjalanan lan kepiye cara operasine," ujare James Quinn, presiden lan CEO Otoritas Pelabuhan Saint John.

Wiwit kuwi, Quinn ujar manawa pelabuhan Maritim wis sukses nglobi pamrentah federal kanggo fleksibilitas kanggo memenuhi standar emisi, lan jalur pelayaran saiki diwenehi opsi.

"Ing babagan kontrol emisi, ana macem-macem cara nindakake," ujare Quinn. "Sampeyan bisa nggunakake bahan bakar belerang sing sithik banget lan bisa uga nggunakake teknologi anyar, kayata macem-macem pendekatan ing teknologi scrubber."
Aturan-aturan anyar kasebut ditrapake kanggo kabeh kapal, ora mung kapal pesiar, lan sanajan katon bakal ana pengirangan kunjungan kapal pesiar menyang Saint John amarga ana peraturan anyar, pelabuhan kasebut ujar manawa pengaruhe bakal minimal. istilah

Nanging bisnis sing nyedhiyakake penumpang kapal pesiar wis kejiret dening lalu lintas sing mudhun.

“I have at least 16 people working for me on a day the Carnival Glory comes to port,” says owner Terry Stevens. “If they’re not in port, I don’t need 16 people working for me.”

Stevens ujar manawa garis pelayaran kudu dikonsultasi lan diwenehi luwih akeh wektu kanggo nyiapake standar emisi anyar.

"Dheweke bakal mrene kaping 23 taun iki. Udakara 110,000 penumpang. Kuciwo yen kita ora bisa kerja bareng karo wong-wong kasebut, ”jarene.
Karnaval njadwalake kapal liyane kanggo ngunjungi Maritim taun ngarep nanging jumlah Saint John mandheg bakal dipotong dadi loro.

Otoritas Pelabuhan Halifax nerbitake pernyataan dina Jumuah, ujar manawa bakal kliwat kunjungan Karnaval Glory menyang Atlantik Kanada taun ngarep.

Pelabuhan kasebut ujar manawa terus nggarap Karnaval lan jalur pelayaran liyane kanggo nyuda pengaruh standar emisi sing luwih angel ing taun mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.