Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Fiji Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kampanye TV Michelle Obama kanggo promosi mewah Fiji

Kampanye TV Michelle Obama kanggo promosi mewah Fiji
Kampanye TV Michelle Obama kanggo promosi mewah Fiji
ditulis dening Harry S. Johnson

Hashtag sing tren ing saluran media sosial kanthi sengaja nggawe sorotan gedhe ing resort pulau pribadi cilik ing Pasifik Selatan. Hashtag #vomo - sing tegese "Vote Utawa Miss Out" - nuduhake tag kanthi mewah Resor Fiji jenenge "VOMO".

Kampanye TV Michelle Obama nyebabake lalu lintas web kanggo resor mewah Fiji

Sing seneng ngerteni luwih akeh babagan kampanye #vomo Nyonya Obama lan siaran televisi sabanjure nyebabake tambah gedhe ing telusuran Google kanggo akronim - asil sing disedhiyakake yaiku tambah saka 85% lalu lintas menyang situs web resor lan 122% nambah tayangan telusuran umume , nyedhiyakake ekspos merek gratis lan pitakon lelungan saka warga AS sing kepengin ngerti luwih lengkap babagan pulau kasebut.

Direktur Sales & Marketing VOMO, Karen Marvell, ujar manawa eksposur kasebut "serendipitous."

Marvell ujar, "Kita luwih seneng bareng #vomo kanthi tujuan sing apik. Lan mesthine kita seneng banget karo cahya anyar sing ngidini merek bisa dideleng dening pamirsa sing luwih gedhe. Wis tekane angin sambutan nalika turndown ing bisnis amarga Covid-19 matesi lelungan. Kita seneng banget manawa omah pulau sing apik ditemokake kanthi cara sing seren banget. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.