24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Juli nuduhake peningkatan pertumbuhan proyek lelungan

proyek lelungan
proyek lelungan
ditulis dening editor

WASHINGTON, DC - Pengangguran dipateni lan lapangan kerja isih tetep kanggo wulan Juli, dilaporake dening Departemen Tenaga Kerja AS.

Print Friendly, PDF & Email

WASHINGTON, DC - Pengangguran dipateni lan lapangan kerja isih tetep kanggo wulan Juli, dilaporake dening Departemen Tenaga Kerja AS. Statistik dianalisis dening Asosiasi Perjalanan AS amarga ana hubungane karo lelungan lan pariwisata.

David Huether, wakil presiden riset lan ekonomi senior ing Asosiasi Perjalanan AS, nyedhiyakake analisis babagan pengumuman Departemen Tenaga Kerja saiki sing ekonomi AS nambah 162,000 pekerjaan ing wulan Juli nalika tingkat pengangguran mudhun dadi 7.4 persen:

"Sawise terus berkembang suwene 10 wulan, lapangan kerja ing industri lelungan mudhun 9,000 ing wulan Juli. Nanging, sewulan ora tren, lan umume, industri plancongan wis nambah lapangan kerja kanthi luwih cepet taun iki dibanding pungkasan. Industri lelungan, rata-rata, nyiptakake luwih saka 12,000 lowongan saben wulan ing taun 2013 yaiku 50 persen luwih saka rata-rata 8,000 lowongan kerja saben wulan ing taun 2012. Pakaryan plancongan kalebu luwih saka enem persen saka total lapangan kerja sing ditambahake. ing 2013.

"Wiwit awal 2010, industri lelungan wis dadi sumber pangembangan tenaga kerja sing signifikan kanggo ekonomi kanthi nambahake meh setengah yuta lapangan kerja. Menapa malih, tambah akeh lapangan kerja industri lelungan ngungkuli ekonomi liyane, dadi 92 persen karyawan sing ilang sajrone resesi dibandhingake 77 persen lapangan kerja ing sisa ekonomi.

"Nalika industri lelungan tetep dadi pinunjul tumrap ekonomi kita lan nyebabake nggawe proyek, kabijakan sing cocog, kayata Undhang-undhang JOLT, nggawe pengunjung internasional luwih gampang teka ing AS lan ngentekake ewonan dolar, ngasilake padamelan kelas menengah. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.