Warta Industri Rapat Rilis pers tanggung jawab Pariwisata Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Pusat Konvensi Los Angeles Entuk Rekertifikasi Emas LEED

Pusat Konvensi Los Angeles Entuk Rekertifikasi Emas LEED
Pusat Konvensi Los Angeles

Pusat Konvensi Los Angeles (LACC), duweke Kutha Los Angeles lan dikelola ASM Global, ngumumake manawa fasilitas kasebut diwenehake Sertifikasi LEED ing level Emas kanggo Operasi & Pangopènan Bangunan Ana (LEED-EB: O&M) kaping telu. LEED (Kepemimpinan Desain Energi lan Lingkungan), dikembangake dening Dewan Gedung Hijau AS (USGBC), minangka sistem rating bangunan ijo sing paling akeh digunakake ing jagad iki lan simbol keunggulan internasional. Liwat praktik desain, konstruksi lan operasi sing ningkatake kesehatan lingkungan lan manungsa, bangunan sing disertifikasi LEED mbantu supaya jagad iki luwih lestari.

LACC pisanan entuk sertifikasi Perak ing taun 2008 lan disertifikasi ing level Emas ing taun 2010 lan maneh ing taun 2015. LACC entuk sertifikasi ulang LEED Gold kanggo ngakoni ngleksanakake strategi lan solusi sing praktis lan bisa diukur ing wilayah kalebu tabungan banyu, efisiensi / manajemen energi pilihan bahan, lan kualitas lingkungan njero ruangan. Disertifikasi miturut LEED V4.1 - adaptasi platform ARC Skoru, pandhuan LEED anyar njamin upaya tim, praktik bangunan sehat, program berkelanjutan berorientasi kinerja, lan upaya sampah nol.

"Entuk sertifikasi LEED luwih saka mung ngetrapake praktik berkelanjutan. Iki nuduhake komitmen kanggo nggawe jagad iki papan sing luwih apik lan mengaruhi wong liya supaya luwih apik, "ujare Mahesh Ramanujam, Presiden lan CEO, USGBC. "Amarga penting banget kanggo nglindhungi iklim lan peran utama ing upaya kasebut, Pusat Konvensi Los Angeles nggawe jalur maju liwat sertifikasi LEED."

"Sugeng Pusat Konvensi Los Angeles sing terus menehi prioritas kanggo praktik lingkungan sing entuk sertifikasi maneh LEED Gold. Nilai lan target sing ana ing program LEED cocog karo target sing ditemtokake dening Kutha Los Angeles lan kita ngucapake apresiasi tim LACC kanggo nenun komponen kasebut ing kain operasine, "ujare Doane Liu, Direktur Eksekutif Departemen Konvensi & Pengembangan Pariwisata Los Angeles.

"Kelestarian lingkungan ditempelake ing budaya Pusat Konvensi Los Angeles lan dianggep saben keputusan ing operasi saben dinane," ujare Ellen Schwartz, General Manager Pusat Konvensi Los Angeles. "Papan dununge diakoni sacara nasional dadi juara lingkungan lan tanggung jawab sosial. Kita tetep mantep ing upaya nyuda jejak lingkungan ing ajang kanthi terus ngupayakake praktik lan produk berkelanjutan anyar. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.