News

Janji resort Maladewa: Aku bakal ijo

globe ijo etn
globe ijo etn
ditulis dening editor

LOS ANGELES, California - "Kita bangga banget babagan sertifikasi Green Globe kanggo taun kaping 4 berturut-turut," ujare Pak Kumar Prem, General Manager ing Chaaya Reef Ellaidhoo Resort.

Print Friendly, PDF & Email

LOS ANGELES, California - "Kita bangga banget babagan sertifikasi Green Globe kanggo taun kaping 4 berturut-turut," ujare Pak Kumar Prem, General Manager ing Chaaya Reef Ellaidhoo Resort.

Wis pirang-pirang taun, Resor Chaaya Reef Ellaidhoo, sing dununge ing Maladewa, wis semangat melu kegiatan perlindungan lingkungan - kanggo urip miturut janji John Keells Group "Aku bakal dadi Hijau." Resor mewah iki tundhuk karo 100% indikator sing cocog karo standar Green Globe, lan bubar entuk sertifikasi maneh.

"Minangka salah sawijining tren ing Maladewa, kita wis mbukak dalan menyang masa depan sing sustainable. Komitmen kita dibayangke ing prinsip manajemen lan praktik saben dinane, sing tujuane mbangun masa depan sing berkelanjutan kanggo generasi sabanjure. Kita usaha kanggo nyakup mitra, pelanggan, staf, lan komunitas lokal sing relevan lan nganti bisa. Kita nyilikake sampah kanthi ngevaluasi operasi, njamin efisiensi kanthi adaptasi praktik pembuangan sampah sing ramah lingkungan, program kompos, lan promosi kanthi aktif program daur ulang. Sajrone sawetara taun kepungkur, kita nate nyuda energi 25% saben tamu, ”ujare Pak Prem.

Karang Chaaya Ellaidhoo ngetrapake pirang-pirang inovasi sing terpuji, kayata sistem pemulihan panas sing njupuk energi panas sing akeh banget sing boroske sajrone produksi listrik. Banyu sing digawe panas diklumpukake ing tangki saham 5,000 liter lan disebar miturut kebutuhan kanggo umbah-umbah, dapur utama lan staf, lan kamar tamu. Umume sayuran lan jamu ditandur ing taman hidroponik resor. Omah lumpur lan wattle tradisional nyedhiyakake pengalaman unik kanggo para tamu kanggo nganakake panganan organik sing disiapake saka sayuran sing dipilih saka kebon. Kajaba iku, resort iki mandhiri kanthi kompos, lan nyedhiyakake luwih akeh kanggo warga pulau ing sawetara proyek CSR. Ing pengamatan Dina Lingkungan Dunia, resor kasebut nyedhiyakake 200 tas kompos lan 250 wit banyan menyang Pulo Hagngnameedhoo ing taun iki.

Kegiatan CSR akeh banget ing Chaaya Reef Ellaidhoo, lan resor iki ndhukung bidang kedokteran khusus, kanggo njaga kesehatan masarakat sing luwih apik. Klompok eksekutif resort wis gabung karo pejabat kesehatan lokal, sing ngubengi pulau kasebut kanggo nganakake seminar pendhidhikan babagan perawatan kesehatan lan ngirim obat-obatan, kayata obat kanggo kit pertolongan pertama, infeksi, cairan IV, pembunuh rasa sakit, tetes kuping lan mripat, salep kulit , manajemen klamben lan tatu, disinfektan, lan pirang-pirang liyane sing kalebu area perawatan kesehatan utama. Ing wulan April kampanye donasi getih diatur kanthi pitulung saka Layanan Transfusi Darah Nasional Maladewa. Getih kasebut disumbangake menyang Pusat Talasemia Pria.

ABOUT RESMI CHAAYA ELLAIDHOO RESORT

Karang Chaaya Ellaidhoo minangka bagean saka John Keells Hotels PLC, sing dadi pimpinan perhotelan ing sektor Sri Lanka lan Maladewa. Nyilem mati! Karang Chaaya Ellaidhoo minangka swarga pulau zamrud, dununge 25 menit saka Male, ibukutha Maladewa, lan bisa tekan segara laut. Resor mewah iki duwe 14 bungalow standar, 28 kamar unggul, 46 bungalow pantai lan 24 bungalow banyu. Terumbu karang sing murni duwe urip ing jero banyu sing paling luar biasa lan nginep ing resort kasebut nyedhiyakake macem-macem olahraga banyu, kayata snorkeling ing saindenging pulau. Kanthi kaendahan eksotis ing pulau kasebut, resort kasebut minangka tujuan pesta kawinan.

Hubungi: Kavinga Karunasekara, Keamanan & Proses Spesialis, John Keells Maldivian Resorts (Pte) Ltd., lantai 2, Gedung H. Maizan, Sosun Magu, Laki-Laki, Republik Maladewa 2052, E-mail [email dilindhungi] , Telpon: +960 7970 795 (seluler) +960 6640 055 (umum), Fax: +960 6640 066, www.chaayahotels.com utawa: www.chaayamaldives.com

Babagan CERTIFIKASI GREEN GLOBE

Sertifikasi Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Sertifikasi Green Globe adhedhasar ing California, AS, lan diwakili ing luwih saka 83 negara. Sertifikasi Green Globe minangka anggota Dewan Pariwisata Berkelanjutan Global, sing didhukung dening Yayasan PBB. Kanggo informasi, bukak www.greenglobe.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.