Layanan udara Samoa Amerika: siyap-siyap ngenteni dina kanggo tas sampeyan

IIA
IIA
ditulis dening editor

Siapke ngenteni sawetara dina nganti gawan sampeyan teka.

Print Friendly, PDF & Email

Siapke ngenteni sawetara dina nganti gawan sampeyan teka. Siji-sijine maskapai sing mabur ing antarane Samoa lan Samoa Amerika saiki ana ing tekanan gedhe sajrone panyucian uskup katolik wilayah kasebut ing minggu iki.

Inter-Island Air wis seminggu ora aktif amarga overhaul mesin lan Samoa Air mandheg mabur minggu kepungkur amarga cuaca sing ora apik, lan Polynesian Air dadi operator tunggal.

Wartawan kita ing Pago Pago ujar manawa akeh wong sing ngupayakake lelungan menyang Samoa Amerika kanggo konsekrasi uskup.

Monica Miller ujar manawa ana sawetara wong kudu mabur sadurunge koper.

"Kanthi mung Twin Otters sing arep lan Polinesia mung duwe loro, lan sampeyan ngerti, yen teka kanggo acara, kaya sing kita sebut - kewajiban budaya iki - sampeyan nggawa buntelan gedhe saka kloso apik lan panganan liyane."

Monica Miller ujar manawa para penumpang kudu ngenteni pirang-pirang dina nganti gawan teka.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.