24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Sepuluh pasar lurung utama Thailand

thstreet
thstreet
ditulis dening editor

TripAdvisor wis ngumumake apa sing diyakini para pangguna saka saindenging jagad minangka sepuluh pasar lurung utama ing Thailand.

Print Friendly, PDF & Email

TripAdvisor wis ngumumake apa sing diyakini para pangguna saka saindenging jagad minangka sepuluh pasar lurung utama ing Thailand.

Ndhuwur dhaptar kasebut yaiku Pasar Malam Minggu Chiang Mai sing dununge cedhak Gerbang Tha Pae lan udakara udakara 1 kilometer mudhun ing dalan Ratchadamnoen.

Kaya sing disaranake para pelancong TripAdvisor, “Blanja apik kanthi tawaran sing apik tenan. Sampeyan bisa golek dalan liwat lurung-lurung kanthi mlaku-mlaku kanthi macem-macem jinis panganan, sajian utama, sing ditawakake manis. ”

Pasar Akhir Pekan Chatuchak paling misuwur ing Bangkok uga ana ing dhaptar kasebut, uga Pasar Rel Maeklong sing unik lan Pasar Ngambang Amphawa.

Miturut TripAdvisor, 10 pasar lurung paling dhuwur ing Thailand yaiku:

1. Jalan Wengi Pasar Malam Minggu– Gerbang Tha Pae, Chiang Mai

2. Pasar Rel Maeklong (Talad Rom Hub), Samut Songkhram

3. Jalanan Mlaku Pasar Wengi Setu - Dalan Wua Lai, Chiang Mai

4. Pak Khlong Talat (Pasar Kembang) - Bangkok

5. Pasar Akhir Pekan Chatuchak - Bangkok

6. Pasar Wengi Kutha Phuket - Kutha Phuket, Phuket

7. Pasar Ngambang Amphawa - Amphawa, Samut Songkhram

8. Alun-alun Siam - Bangkok

9. Bazaar Wengi Hua Hin - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan

10. Bazaar Wengi - Chiang Mai

"Pasar jalanan minangka bagean integral saka budaya Thailand lan misuwur karo warga lan warga asing," ujare juru bicara TripAdvisor, Jean Ow-Yeong.

"Kanggo pengalaman blanja Thailand sing asli lan unik, komunitas turis global wis nemokake pasar dalan sing paling apik ing negara kasebut."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.