24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Investor Prancis nggawe maskapai anggaran ing Nigeria

0a11c_10
0a11c_10
ditulis dening editor

Direktur pelopor Arik Air, Alex Van Elk, ngumumake rencana para investor Prancis kanggo nggawe maskapai penerbangan murah ing Nigeria.

Print Friendly, PDF & Email

Direktur pelopor Arik Air, Alex Van Elk, ngumumake rencana para investor Prancis kanggo nggawe maskapai penerbangan murah ing Nigeria.

Aviator internasional kelahiran Belanda ujar manawa dheweke wis ngerahkan investor Prancis kanggo tujuan kasebut. Sanajan dheweke ora bakal nyritakake jeneng maskapai anyar saiki, dheweke janji bakal operasional ing sepuluh wulan sabanjure.

"Kita wis kontak karo pejabat Nigeria lan dheweke seneng banget karo rencana kita lan njamin dhukungan saka pemerintah" ujare.

Elk negesake manawa maskapai kasebut bakal sukses amarga ora bakal ana kesalahan sing ana gandhengane karo maskapai penerbangan Nigeria, sing biasane metu awal. Dheweke nemtokake kesalahan kayata akuntansi pendapatan sing ora apik, akuisisi pesawat tuwa, kekurangan sistem reservasi sing apik lan biaya overhead sing akeh uga jaringan rute sing ambisius.

Perusahaan penerbangan murah sing maju, jarene, ora bakal melu rute sing ora nguntungake lan bakal mbukak kanthi profesional kanthi kaliber staf sing tepat.

Dheweke uga ujar manawa maskapai kasebut nggawe konsultasi lebar karo operator mega ing Eropa, Asia lan Afrika kanggo interlining pengaturan sing negesake manawa tanggapan kasebut pancen nyengkuyung.

Sabanjure, Elk nambahake manawa para promotor, sing kalebu investor Nigeria lan Prancis, wis nggawe kontak karo perusahaan manufaktur pesawat, Airbus, kanggo pesawat A319 anyar kanggo pesawat maskapai anyar kasebut.

Dheweke yakin manawa beya kasebut bakal terjangkau banget, nanging ujar manawa ora bakal ana panganan sing nyegerake ing pesawat. "Kita mung bakal ngeterake banyu ing pesawat sajrone penerbangan sajrone jam, nanging kanggo wong sing pengin duwe tambahan kudu tuku".

Sabanjure, Elk ujar manawa targete bakal mbukak layanan sing efisien kanggo taun pisanan sacara lokal lan ngluncurake operasi regional sawise iku.

Apa maskapai kasebut bakal ngoperasikake rute antar benua, Elk ujar, "Kita ora duwe rencana kaya ngono; Luwih becik kita bakal golek kolaborasi kode lan interline karo operator global ing Asia, Eropa lan Afrika. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.