News

United mlebu dadi mitra maskapai eksklusif Gay Games 2014

UA
UA
ditulis dening editor

United Airlines bakal dadi sponsor emas lan mitra maskapai eksklusif Gay Games 2014 - festival olahraga lan budaya internasional paling gedhe ing donya sing mbukak kanggo kabeh peserta diwasa

Print Friendly, PDF & Email

United Airlines bakal dadi sponsor emas lan mitra maskapai eksklusif Gay Games 2014 - festival olahraga lan budaya internasional paling gedhe ing donya sing mbukak kanggo kabeh peserta diwasa.

"Kita bangga bisa dadi maskapai eksklusif kanggo perayaan komunitas lan persaingan internasional iki, lan kita ngarep-arep bisa nampani para atlit ing kutha pusat Cleveland," ujare Nene Foxhall, wakil presiden eksekutif maskapai komunikasi lan pamrentah urusan. "Kita uga seneng nyengkuyung acara sing nggambarake budaya United babagan keanekaragaman lan inklusi."

Game Gay 2014, sing bakal dianakake ing Cleveland lan Akron, Ohio, 9-16 Agustus, diajab bisa narik kawigaten udakara 30,000 pengunjung, kalebu 11,000 peserta ing saindenging jagad. Game kasebut terbuka kanggo atlit tanpa preduli orientasi seksual, kesukuan utawa kemampuan, lan para peserta bisa saingan luwih saka 35 acara olahraga lan budaya.

"Kita seneng banget duwe mitra maskapai sing bisa nggayuh pengunjung global lan domestik kanthi gampang menyang Northeast Ohio kanggo Game Gay taun ngarep," ujare Tom Nobbe, direktur eksekutif Gay Games 9, organisasi nirlaba sing nggawe Dolanan. "Pancen apik banget amarga United wis nglayani wilayah kita sajrone pirang-pirang dekade, minangka perusahaan sing menehi kontribusi kanggo komunitas lan dadi maskapai penerbangan utama."

Serikat ing Cleveland

United, bebarengan karo United Express, ngoperasikake udakara 200 penerbangan saben dinane metu saka Bandara Internasional Cleveland Hopkins, luwih saka operator liyane. Bandara iki dadi salah siji saka wolung pusat domestik United, ngubungake pelanggan United menyang luwih saka 65 tujuan ing saindenging Amerika Serikat, Kanada lan Amerika Latin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.