Madagaskar: 19 dipenjara sawise bajingan gedhe

0a11a_155
0a11a_155
ditulis dening editor

NOSY BE, Madagaskar - Polisi Madagaskar dina Sabtu nangkep limang wong liyane ing pulo wisata Nosy Be sawise lynching massa lan ngobong loro turis Eropa lan wong lokal.

Print Friendly, PDF & Email

NOSY BE, Madagaskar - Polisi Madagaskar dina Sabtu nangkep limang wong liyane ing pulo wisata Nosy Be sawise lynching massa lan ngobong loro turis Eropa lan wong lokal.

Miturut AFP, panguwasa ing pulo Samudra Hindia idyllic saiki wis dipenjara 19 wong kabeh, wis dijupuk 14 liyane menyang ditahan ana lan sumpah kanggo nyekel sapa sing melu lynchings lan riots uga sapa sing njupuk film utawa motret pembunuhan.

Pasukan keamanan sing kuat disebarake ing pulo kasebut ing dina Sabtu, kanthi petugas mlaku-mlaku lan njupuk patroli Hell-Ville, ibukutha cilik kasebut, sawise wengi sing tegang nalika pamrentah ngetrapake curfew wiwit jam 9 bengi nganti jam 4 esuk.

Kacilakan kasebut disebabake dening tiwase bocah lanang umur wolung taun, sing mayat ditemokake ing pantai Ambatoloaka sing populer seminggu sawise dheweke ilang.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.