Operator tur Niue butuh utang kanggo nganyari produk pariwisata

Noise
Noise
ditulis dening editor

Niue minangka swarga Pulo Pasifik, salah sawijining negara paling cilik ing Bumi lan atol karang paling gedhe ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

Niue minangka swarga Pulo Pasifik, salah sawijining negara paling cilik ing Bumi lan atol karang paling gedhe ing saindenging jagad.

Kanthi sesambungan nyilem, mancing, mlaku-mlaku, caving, lan paus kelas donya ing lingkungan tropis sing santai; Niue minangka petualangan alus lan swarga ekowisata. Iki minangka papan sing biasa kanggo wong liya sing padha kenal, bisa saling gelombang. Iki minangka papan sing alam durung pecah, lan kabeh cara kaya "biyen."

Tourism operators in Niue may be able to access cheap loans to expand their accommodation facilities as the country’s push to grow the sector gathers momentum.

Koordinator pariwisata pulau Hayden Porter ujar manawa uga ana diskusi babagan skema tenaga kerja musiman kanggo ngatasi kekurangan tenaga kerja amarga akeh turis sing teka.

Nalika nerangake Don Wiseman, penerbangan kaping pindho saka Auckland saben rong minggu suwene musim musim ditambah karo promosi luwih akeh ing pulau kasebut wis jelas nyebabake pengaruh.

HAYDEN PORTER: Ing pungkasan taun tanggalan iki, kita bakal lungguh udakara 34% ing nomer kedatangan, nanging campuran sing wis teka tambah akeh nganti udakara 75% tamu sing teka saiki lagi preinan. Kita bali udakara telung taun lan mung udakara 50% wong sing teka ing kene khusus kanggo preinan. Dadi, kita pancen mlumpat banget lan kira-kira ana upaya fokus sajrone telung setengah taun kepungkur. Pamrentah Selandia Baru lan Niuean pancen fokus banget kanggo nyopir pariwisata, lan sawetara prekara sing diidentifikasi yen a) sampeyan butuh akomodasi luwih akeh, lan b) sampeyan butuh kapasitas udara sing luwih akeh, manawa permintaan bakal ana ing saindenging wilayah kasebut. uga periode pertumbuhan, dadi manawa kita masar Niue rada beda lan njaluk menyang konsumen minangka pilihan sing asli kanggo preinan, yen bisa menyang papan sing luwih tradisional kayata Cooks lan Fiji lan Samoa lan sateruse.

DON WISEMAN: Ing babagan akomodasi ing kana, sampeyan ngerteni butuh luwih akeh, lan ana rencana kanggo menehi utang sithik wong kanggo nggedhekake akomodasi.

HP: Pancen kahanane endhog pitik lan endhog tenan. Yen penerbangan ateges duwe kapasitas lan akomodasi wis siyap, sampeyan kudu pindhah. Lan sing paling sepisanan yaiku akomodasi, amarga ora ana sing bisa nggawe sawetara wong ekstra kanggo penerbangan. Nanging yen sampeyan ora bisa turu ing endi wae, mula ora ana gunane. Dadi, kita sejatine nggunakake pendekatan kasebut ing taun 2011, lan sabanjure wis saya tuwuh. Dadi, saiki pamrentah ngupayakake para operator supaya bisa ngembangake usahane. Dadi, kita duwe sawetara ekspresi minat ing sawetara taun kepungkur babagan hal kasebut - deleng sapa sing kepengin nindakake lan duwe kapasitas kanggo nindakake lan ndharat lan potongan-potongan, banjur evaluasi bisa digawe saka ana pira kualitas akomodasi sing bisa ditemokake ing taun ngarep.

DW: Minangka saiki, ana pesawat kaping pindho iki saben rong minggu sepisan ing musim dhuwur, nanging ing taun ngarep sampeyan, apa bisa dikarepake saben minggu?

HP: Mesthi duwe tujuan kanggo munggah menyang tahap kasebut lan bakal entuk kasedhiyan akomodasi lan wektu penerbangan saka kana. Nanging, jangka panjang, ana sing ngarep-arep bakal luwih kerep banget tinimbang iku, nanging isih ana sawetara taun, kaya kapasitas akomodasi terus tuwuh sejajar karo pertumbuhan kapasitas maskapai.

DW: Kepiye babagan staf, amarga, kaya sing wis dingerteni, ana sawetara wong ing pulau kasebut. Dadi sampeyan duwe perusahaan akomodasi liyane. Endi staf sing bakal teka?

HP: Mesthi dadi tantangan, uga ing Selandia Baru.

DW: Mesthi ora sepira. Sampeyan ora bisa mbandhingake kalorone.

HP: Sampeyan bakal kaget. Nanging iku tantangan. Nganti saiki kita bisa ngatasi. Wis ana sawetara diskusi babagan sawetara skema kerja mangsan utawa visa kerja mangsan lan liya-liyane. Dadi, kabeh perkara kasebut saiki lagi ditaksir.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.